Kinijos turgelio stebuklai: aksesuarų išpardavimas siūlo daugybę dėklų, apsauginių ekrano plėvelių, asmenukių lazdų, daug lizdų turinčių įkroviklių ir patogių telefonų laikiklių  ()

Mėgstantiems prekes įsigyti Kinijoje greičiausiai kyla klausimas kur, pavyzdžiui, ieškoti tinkamų aksesuarų vietinių kinų sukurtiems išmaniesiems telefonams. Pasirodo toli žvalgytis nėra reikalo, nes tokių prekių taip pat gali pasiūlyti ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių pasiūlymų šią savaitę netrūksta „Pre-Summer Sale“ išpardavime. Šiame išpardavime gausu dėklų ir apsauginių ekrano plėvelių Kinijos gamintojų išmaniesiems telefonas, tačiau pirkėjai čia taip pat gali įsigyti ir daugybę kitų įvairaus tipo universalių aksesuarų.

Asmenukių lazdos

Išmaniųjų telefonų orientuotų į asmenukių gerbėjus rinkoje tikrai netrūksta. Vis dėlto pastarieji entuziastai sunkiai išsiverčia ir be išmaniesiems telefonams skirtų asmenukių lazdų (angl. selfie stick). Vieną tokių už 17 eurų šią savaitę siūlo įsigyti ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“.

Asmenukių lazda „Xiaomi Selfie Stick“ ypatinga tuo, nes yra pagaminta iš patvaraus aliuminio, turi integruotą nuotoliniam valdymui naudojamą Bluetooth 3.0 ryšio modulį, 60 mAh talpos bateriją ir taip pat išsiskiria maksimaliu 89 milimetrų pločio ir 360 laipsnių kampu besisukiojančiu universaliu išmaniojo telefono laikikliu.

Žodžiu, yra idealiai viskas, ko reikia norint lengvai, greitai ir patogiai daryti asmenukes. 

Įkrovikliai su 4 USB jungtimis

Vienam žmogui tenkančių išmaniųjų įrenginių skaičius sparčiai auga. Taigi, laikui bėgant namuose galime pritrūkti rozečių jiems įkrauti. Vis dėlto kinai šią problemą stengiasi spręsti įkrovikliais, kurie turi daugiau nei vieną USB jungtį.

Pavyzdžiui, šiuo metu įkroviklį su keturiomis USB jungtimis Kinijoje galima įsigyti vos už 3 eurus. Šiuo atveju maloniai stebina tai, kad šis įkroviklis yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir kas svarbiausia geba užtikrinti net 3,1 A išėjimo srovę.

Kitaip sakant, šis universalus USB įkroviklis tuo pačiu laiko momentu be jokių problemų leidžia krauti du išmaniuosius įrenginius, kurių vienam gali būti užtikrinama 1 A, o kitam iki 2,1 A stiprumo siekianti išėjimo srovė.

Universalus automobilinis išmaniojo telefono laikiklis

Vasaros metu taip pat netrūksta kelionių, todėl universalus automobilinis išmaniojo telefono laikiklis tikrai niekam nepakenks. Vieną tokių laikiklių „Gearbest“ dabar galima įsigyti už 6 eurus.

Šis „Baseus“ laikiklis ypatingas tuos, nes turi pilnai iš aliuminio pagaminą korpusą, 360 laipsnių aplink savo ašį besisukantį pagrindą bei kokybišką magnetinį išmaniojo telefono laikiklį.

Šiuo atveju dar reikia pridėti ir tai, kad saugumo sumetimais magnetinė „Baseus“ automobilinio laikiklio dalis, siekiant išvengti nenumatytų išmaniojo telefono korpuso įbrėžimų, taip pat yra padengta specialia apsaugine medžiaga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()