Kinijos turgelio stebuklai: multimedijos ir mobilios elektronikos išpardavimas su itin simpatišku mini kompiuteriu, vakarui prie laužo skirtu LED projektoriumi ir pigiu, bet 4K pavežančiu TV priedėliu  ()

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ puikiai supranta, kad vasaros sezonu potencialius pirkėjus sužavėti elektroninių aksesuarų pasiūlymais tikrai sunku. Vis dėlto kūrybingieji kinai randa puikių sprendimų net ir šiuo metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tą bene geriausiai šią savaitę įrodo „See The Difference“ išpardavimas.

Tenka pripažinti, kad pastarasis išpardavimas daugiausiai orientuotas į multimedijos prekių gerbėjus, tačiau jame gausu ir tokių pasiūlymų, kurie vasaros metu taip pat itin lengvai gali būti transportuojami iš vienos vietos į kitą.

Kaip jau yra įprasta, įdomiausių „See The Difference“ išpardavimo pasiūlymų trejetuką pateikiame žemiau.

Mažų gabaritų kompiuteris su „Windows 10“

Vietiniai pirkėjai Kinijoje jau kuris laikas aktyviai domisi 80 eurų kainuojančiu mažų gabaritų kompiuteriu „Vensmile i10“.

Pastarasis ypatingas tuo, nes yra aprūpintas 2,4 GHz bei 5 GHz dažnių ruože veikiančiu WiFi ryšio moduliu, RJ-45 jungtimi, 2 megapikselių kamera, keturių branduolių „Intel Bay Trail CR Z3735F“ centriniu procesoriumi, „Intel HD Graphic (Gen7)“ vaizdo plokšte, 2 GB operatyviąją RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi, 4 USB jungtimis, HDMI vaizdo išvestimi bei TF tipo kortelių lizdu.

Be to, čia reikia pridėti dar ir tai, kad „Vensmile i10“ yra parduodamas su iš anksto įdiegta „Windows 10“ operacine sistema ir taip pat gali pasigirti geromis mobilumo savybėmis dėl savo itin mažų gabaritų (13,10 x 8,60 x 8,60 cm) korpuso konstrukcijos.

LED projektorius

Filmų gerbėjai šią savaitę neabejotinai negali praleisti nešiojamo LED projektoriaus „UNIC P1+“ pasiūlymo už 78 eurus.

Šis plastikinį korpusą turintis mažų gabaritų (4,60 x 4,70 x 4,80 cm) LED projektorius ypatingas tuo, nes maksimaliai gali projektuoti net 80 colių įstrižainės vaizdą.

Šiuo atveju stebinai ir „UNIC P1+“ integruota 950 mAh talpos baterija bei WiFi ryšio modulis.

Būtent toks sprendimas gali praversti itin netikėtose situacijose, kai, pavyzdžiui,  multimedijos privalumais norite pasinaudoti tiesiog gamtoje vaizdą transliuodami iš savo išmaniojo telefono.

4K TV priedėlis

Galiausiai šio išpardavimo metu senesnių televizorių savininkai taip pat turi puikią progą įsigyti funkcionalius bei šiuolaikiškus TV priedėlius.

Pavyzdžiui, vienas tokių šiuo metu kainuoja vos 23 eurus. Ir nors šiuo atveju kaina gali pasirodyti santykinai kukli, patikėkite, TV priedėlis „SUNVELL T95D“ tikrai turi kuo nustebinti.

„SUNVELL T95D“ gali pasigirti ne tik 8 GB vidine ROM atmintimi ar įdiegta „Android 6.0“ operacine sistema, tačiau ir našiu keturių branduolių „RK3229“ centriniu procesoriumi, „Mali-400“ vaizdo plokšte, 1 GB operatyviąją RAM atmintine, WiFi ryšio moduliu bei integruotomis USB ir RJ-45 jungtimis.

Būtent tokių „SUNVELL T95D“ techninių savybių pilnai pakanka, kad naudojantis šiuo TV priedėliu būtų galima transliuoti netgi ir 4K raiškos vaizdo įrašus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()