Sukurtas sportuojantiems, bet tinkamas daugeliui - stilingas kiniškas išmanusis laikrodis be jokių perteklinių funkcijų: tik tai, ko reikia  ()

Išmanieji laikrodžiai mums siūlo vis daugiau ir daugiau funkcijų. O kartais juk taip norisi sugrįžti prie pačių elementariausių pagrindų, kad tik jie būtų lengvai pasiekiami ir naudojami. „Domino DM58“ yra stilingas, modernus išmanusis laikrodis, kuris jums suteiks visas funkcijas, kurių gali prireikti už patrauklią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jūsų išmanusis telefonas visąlaik yra šalia jūsų. Net jei juo nesinaudojate nuolat, tikėtina, kad jį tikrinate kas kelias minutes. Tai kodėl išmanusis laikrodis turėtų dubliuoti visas telefono funkcijas?

„Domino DM58“ neleidžia naršyti socialiniuose tinkluose, tikrintis elektroninio pašto, o jo ekranas net nėra spalvotas. Bet jis praneš, jei gausite žinutę ar jums kas nors skambins - juk išmanusis telefonas vis tiek bus greta. Naudodamiesi šiam laikrodžiui sukurta programėle galėsite pasiekti ir kai kurias kitas jo funkcijas.

„Domino DM58“ yra sukurtas sportuojantiems. Jis skaičiuoja žingsnius, širdies ritmą, sudegintas kalorijas. Programėlė leidžia pamatyti, ar įvykdėte sau iškeltus dienos tikslus. Įdomu tai, kad šis išmanusis laikrodis gali net pamatuoti kraujo spaudimą - tai daro tikrai ne kiekvienas panašus įrenginys. Žinoma, vienas iš didžiausių „Domino DM58“  privalumų išlieka išvaizda.

Pats laikrodis atrodo gana paprastai - didelis, apvalus ekranas. Jo korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, todėl yra gana tvirtas. O štai apyrankė jau yra šis tas įdomiau, ypač, jei nuspręsite išsirinkti kurią nors ryškesnę spalvą. Vidinis ir išorinis sluoksnis yra skirtingų spalvų, todėl kontrastas, susidarantis apyrankės šonuose ir skylėse, tikrai atrodo savotiškai. Teigiama, kad „Domino DM58“  vienodai gerai tinka ir vyrams, ir moterims.

Pats laikrodis yra atsparus vandeniui bei dulkėms, todėl gali jus lydėti ir lietingą dieną. „Domino DM58“ turi 120mAh bateriją, kurios budėjimo režimu pakanka maždaug savaitei. 

Galiausiai, aišku, šis laikrodis atlieka ir kitas įprastas funkcijas - primena pajudėti, jei ilgai sėdite, pažadina jus rytais, padeda surasti nežinia kur padėtą telefoną. „Domino DM58“ šiuo metu kainuoja €27,17 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(10)
(-1)

Komentarai ()