6 daiktai iš Kinijos, idealiai tinkantys kelionėms automobiliu: kaip vienas įrenginys gali būti ir GPS, ir vaizdo registratorius, taip pat specialūs stovai ir įkrovikliai  (1)

Vasara - pats metas keliauti. Per atostogas galima ne tik gerai pailsėti, bet ir prisirinkti naujų įspūdžių ir prisiminimų, kurie vėliau džiugins iki kitos vasaros. Nemažai keliautojų mėgsta važinėti automobiliais, nes tai kelionėms suteikia pageidaujamo lankstumo ir laisvės. Kelionės automobiliu yra kur kas malonesnės, jei į jas lydi kokybiški įrenginiai. Pateikiame šešis įdomius daiktus iš Kinijos, kurie tikrai pravers keliautojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. GPS ir vaizdo registratorius viename

Automobilinis vaizdo registratorius - labai naudingas daiktas, galintis padėti išvengti daugybės nemalonių situacijų ar net sukčiavimo atvejų, o apie GPS reikalingumą keliautojams tikrai nereikia aiškinti. Nuotraukoje matomas įrenginys suderina abu šiuos prietaisus patraukliame įrenginyje.

Jis palaiko „Google Maps“ ir turi „Wi-Fi“ funkciją, todėl nereikės nerimauti dėl netikslių, pasenusių žemėlapių - juos visada galėsite atsinaujinti. Tiesa, įrenginyje jau yra visų Europos šalių žemėlapiai. Čia taip pat rasite FM imtuvą, 1200mAh bateriją, ir pakankamai ryškų ekraną, kuriame galėsite naršyti internete. Žinoma, antroji šio įrenginio funkcija yra ne mažiau svarbi.

Antroje šio įrenginio pusėje rasite 170 laipsnių objektyvą - registratorius filmuoja 1080P raiškos vaizdo įrašus. Ciklinis įrašymas užtikrina, kad atmintis niekada neišseks, o pridedamas laikiklis leis įrenginiu naudotis iš karto. Šis vaizdo registratorius/GPS kainuoja vos €70,49 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

2. „Xiaomi“ asmenukių lazda-trikojis

Apie šį įdomų daiktą jau rašėme. Tai - „Xiaomi“ asmenukių lazda-trikojis.

Šis paprastas daiktas pravers visiems keliautojams, nepriklausomai nuo to, kokią transporto priemonę pasirinksite. Telefono laikiklis sukiojasi 360 laipsnių kampu ir lankstosi, kad galėtumėte surasti tinkamiausią kampą kiekvienai nuotraukai. „Bluetooth“ funkcija leidžia kai kurias telefono funkcijas valdyti lazdoje esančiu mygtuku - galite fotografuoti, pradėti filmuoti ir taip toliau.

Svarbu ir tai, kad ši lazda greitai gali virsti trikoju - tereikia išskleisti lazdos kraštus ir telefonas stovės ten, kur jums patogiau. Tai padės ne tik filmuoti ar fotografuoti, bet ir žiūrėti filmus, palaikyti vaizdo pokalbius ir atlikti kitus darbus. „Xiaomi“ asmenukių lazda-trikojis kainuoja kiek mažiau nei 17 eurų.

3. Magnetinis telefono laikiklis

Aišku, asmenukių lazdos reikia ne kiekvienam. Keliautojams automobiliu greičiausiai labiau pravers patogus laikiklis. Šis yra magnetinis, todėl labai patogus.

Prie telefono (greičiau jau prie jo dėklo) reikės pritvirtinti mažą magnetinį pagrindą, kuris greitai susijungia su laikikliu. Pats laikiklis yra lengvai tvirtinamas bet kokiame automobilyje, yra mažas ir patvarus, neužima daug vietos. Galima rinktis net iš keturių spalvų.

„Baseus“ telefono laikiklio galva sukiojasi 360 laipsnių kampu. Todėl nesunkiai jį sureguliuosite taip, kad būtų patogu įkrauti telefoną ar jo ekrane žiūrėti vaizdo įrašus ar filmus. „Baseus“ telefono laikiklis kainuoja €5,64.

4. „Xiaomi“ 10000mAh baterija

Nesvarbu kaip keliaujate, pasirūpinti išmaniųjų įrenginių įkrovimu yra būtina. Tikriausiai visą dieną darysite nuotraukas ir naršysite internete, todėl baterijos tikrai šių pramogų tikrai neatlaikys.

„Xiaomi“ 10000mAh baterija turi tvirtą ir itin ploną aliuminio korpusą, kuriame yra LED indikatoriai, parodantys kiek energijos joje dar liko. Šios baterijos greitai įsikrauna ir, reikalui esant, išsikrauna, o jose sumontuotos apsaugos užtikrina, kad krovimas nesugadins įrenginių. „Xiaomi“ teigia, kad vienu metu bateriją galima įkrauti ir iškrauti. Tai yra, kol ji yra įkraunama iš elektros tinklo, ji gali būti naudojama kitų įrenginių įkrovimui. „Xiaomi“ 10000mAh baterija kainuoja vos daugiau nei 16 eurų. Beje, Gearbest.com parduotuvėje ji turi idealų 5 balų įvertinimą - pasitenkinimą šiuo produktu išreiškė 599 pirkėjai.

5. „Link Dream“ belaidžio įkrovimo platforma

Jei jūsų išmanusis telefonas palaiko belaidžio įkrovimo funkciją (jei nepalaiko, ją galite įsidiegti patys), jums tikrai pravers patogi įkrovimo platforma.

Šis įkroviklis visaip sukiojasi ir lankstosi, todėl galėsite telefoną palikti pačioje patogiausioje padėtyje. Gerai ir tai, kad „Link Dream“ įkroviklis neužima daug vietos, yra lengvai tvirtinamas ir gali įkrauti įvairius įrenginius. Automobilinė „Link Dream“ belaidžio įkrovimo platforma šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 18 eurų

6. Automobilinis gėrimų šaldytuvas

Galiausiai, jei automobilyje praleisite daug laiko, jums tikrai norėsis ir užkasti, ir atsigaivinti šaltu gėrimu. 

HUANJIE automobilinis šaldytuvas talpina 12 mažų skardinių, išlaiko 3-8 laipsnių temperatūrą ir, jei tik pageidaujate, maistą gali išlaikyti šiltą - net iki 65 laipsnių pagal Celsijų. Geriausia tai, kad HUANJIE automobilinis šaldytuvas kainuoja tik €20,46. Nors dabar tai ir neatrodo, kaip svarbus daiktas, kelionėje tikrai nesigailėsite jį įsigiję.

Tiek pasiūlymų šį kartą. Geriausios kelionės pavyksta tada, kai nereikia jaudintis dėl smulkmenų. O tam kokybiški pagalbininkai tikrai labai svarbūs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (1)