Užsukite ir prisisekite diržus - štai kaip atrodo blogiausių pasaulio oro linijų lėktuvų skrydžiai  (2)

Savo oro laivyne Šiaurės Korėja turi antonovų, iljušinų ir tupolevų, rašoma portale „gazeta.pl“. Keleiviai gali skristi tik į Kinijos, Šiaurės Korėjos ir Rusijos oro uostus. Olandų fotografas Arthuras Mebiusas savo akimis pamatė, kaip dirba Šiaurės Korėjos valstybinė aviakompanija „Air Koryo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuotraukas ir užkulisines istorijas A.Mebiusas paskelbė naujausioje knygoje „Dear Sky“, kuri ką tik išėjo iš spaudos Nyderlanduose.

Su oro bendrovės „Air Koryo“ lėktuvais galima pasiekti, be kita ko, Pekiną, Šanchajų, Pchenjaną, Maskvą ir Vladivostoką.


 

Oro laivynas turi tokių orlaivių kaip An-24, An-148-100B, IL-18, IL-62M , IL-76MD, Tu-134B-3, Tu-154B,  Tu-204 -120, Tu-204-300.

2006 metais oro bendrovei „Air Koryo“  buvo uždrausta skraidyti virš Europos Sąjungos teritorijos, be kita ko, dėl saugumo sumetimų.

 

Po ketverių metų jai buvo leista skraidyti tik lėktuvais „Tu-204“. Oro uostus ir aviakompanijas apžvelgianti ir reitinguojanti bendrovė „Skytrax“ aviakompanijai „Air Koryo“ skyrė vieną žvaigždutę iš penkių galimų.

Tai reiškia žemus kokybės standartus ir prastą aptarnavimą. Tai vienintelė oro bendrovė iš daugiau nei 600, gavusi tokį žemą įvertinimą.

 

Parengė Leonas Grybauskas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(44)
(-35)

Komentarai (2)