„Xiaomi“ tikrai patobulins viską: tik pažiūrėkite, ką padarė iš vaikiško paspirtuko (Video)  (3)

„Xiaomi“ išgarsėjo kaip pirmoji Kinijos bendrovė metusi iššūkį „Samsung“, „Apple“ ir kitiems mobiliųjų telefonų rinkos grandams. Nuo to laiko „Xiaomi“ pristatė daug kitokių produktų, kai kurie iš jų buvo gan keistas ir netikėtas sprendimas. Labiausiai nustebinusiu „Xiaomi“ gaminiu be didelės konkurencijos galime laikyti elektrinius paspirtukus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ M365 paspirtuku vienu įkrovimu galima nuvažiuoti 30 kilometrų atstumą, o jam pilnai įkrauti reikia 5,5 valandų.

Paspirtukas išvysto maksimalų 25 km/h greitį, ko daugiau nei gana manevruoti miesto šaligatviais.

Paspirtukas sveria vos 12,5 Kg – tiek pat kiek kibiras vandens, dėl to jį yra lengva pernešti ar kur nors užkelti.

Tokio paspirtuko kaina yra labai maža – siekia 382 eurus. Būdama pigesne, kompaktiškesne ir manevringesne transporto priemone ji nurungia motorolerius.

Paspirtukas yra ne tokia įdomi laisvalaikio praleidimo priemonė kaip dviratis, juo nepavažinėsi miško keliukais, tačiau jeigu juos lyginsime kaip transportą nuvažiuoti iš taško A į tašką B, paspirtukas yra patogesnis sprendimas už tą pačią kainą.

Šiuo metu tokie elektriniai paspirtukai „trendina“ Kinijoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje ir kitose Azijos šalyse. Gal būt praėjus kiek laiko ši mada persikels ir į Vakarų pasaulį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: games.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (3)