Ar gerai pažįstate futbolininkus? Tereikia atspėti, kieno siluetai yra šioje nuotraukoje ir laimėsite naująjį flagmaną „Leagoo T5“  (3)

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai nuolat stengiasi nustebinti savo pirkėjus ir dažnai siūlo ne tik itin patrauklius telefonus už nedidelę kainą, tačiau ir įvairius konkursus, kuomet galite gauti telefoną visiškai nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas „Leagoo“ visai neseniai pristatė naująjį savo flagmaną „Leagoo T5“, kurio kainos ir parametrų santykį įvertinę Phonearena.com apžvalgininkai jį įvardijo kaip agresyviausią išmanųjį iš Kinijos. Dabar gi pats gamintojas siūlo net ir žaidimą, kurio metu galite gauti šį įrenginį visiškai nemokamai.

Atspėk futbolininkus – laimėk išmanųjį telefoną

Taigi, ką reikia daryti norint laimėti „Leagoo T5“? Ogi viskas labai paprasta. Jums reikia apsilankyti specialiame „Leagoo“ žaidimo puslapyje, kuriame iškart pastebėsite du futbolininkų siluetus su trumpais jų aprašymais.

Žemiau esančioje komentarų skiltyje Jums reikia parašyti komentarą, kuriame nurodytumėte kokie du futbolininkai yra paminėti, taip pat nurodant jų numerį. Savo komentare taip pat turite įvardinti kokios „Leagoo T5“ telefono funkcijos ar specifikacijos labiausiai patinka bei pažymėti tris savo draugus.

Viskas atrodo labai paprasta ir nesudėtinga, ypač jeigu domitės futbolu. Tiesa, šis žaidimas siūlomas visame pasaulyje, tai gamintojo svetainė sulaukia nemažai dėmesio ir veikia gana lėtai.

Norėtumėme atkreipti dėmesį ir į tai, jog konkurse dalyvaus tik tie komentatoriai, kurie žaidimo puslapiu pasidalins savo „Facebook“ paskyroje.

Žaidimas vyks iki rugpjūčio 17 dienos, o „Leagoo“ savo paskyroje kiekvieną ketvirtadienį paskelbs po vieną laimingąjį, kuris laimės naująjį „Leagoo T5“ išmanųjį telefoną bei specialius gamintojo marškinėlius.

Oficiali žinutė gamintojo „Facebook paskyroje.

„Leagoo T5“ – pigus, bet išskirtinis 2017 m. vasaros telefonas

Apie patį naująjį „Leagoo T5“ telefoną jau rašėme ne kartą, tad tiesiog priminsime jo išskirtinius bruožus. Telefono pgarindinės charakteristikos tokios:

Ekranas:              5.5 inch FHD        

Galinė kamera :   13.0MP + 5.0MP

Priekinė kamera:  13.0MP

RAM:                   4GB

Flash:                  64GB

CPU:                   1.8GHz 8-core 4G chipset

Baterija:              3000mAH

Storis:                 7.9mm

Įdomu tai, jog šis išmanusis telefonas kainuoja vos 199 JAV dolerius. Atsižvelgiant į siūlomas specifikacijas - tai išties puikus įrenginys, kurį dar galima ir pabandyti gauti visiškai nemokamai. Tiesa, šiuo metu „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje Jūs galite įsigyti šį išmanųjį telefoną su 50 JAV dolerių nuolaida, todėl jis Jums kainuotų tik 149 JAV dolerius.

Įdomiausia, jog pagal parametrus dabartinėje Vakarų rinkoje turėtų kainuoti ne mažiau kaip 400€, o net ir lyginant su kitais beprotiškais Kinijos gamintojų pasiūlymais, turėtų kainuot bent jau netoli 200€. Štai todėl vieni jį pavadina šio mėnesio agresyviausiu išmaniuoju, kiti – dvigubos kameros flagmanų žudiku. Kad ir kaip pavadinsi – nepagadinsi: telefonas tikrai išskirtinis ir pagal savo parametrus yra nerealiai pigus. Bent jau akcijos metu.

Pagrindinės šio telefono stiprybės – itin didelės raiškos asmenukėms skirta priekinė ir dviguba galinė vaizdo kamera su „Sony“ jutikliu ir F2.0 diafragma – visa tai padaryta tam, kad geros nuotraukos gautųsi ne tik prie gerų apšvietimo sąlygų, bet ir esant prieblandai – paprastiems biudžetiniams telefonams tokios fotografavimo sąlygos dažniausiai būna peilis.

Verta paminėti ir 4 GB RAM – flagmanų etalonas, tiek turi garsieji „Samsung Galaxy S8“, „LG G6“, „Huawei P10“. Ir ne keista, nes 4 GB RAM šiuo metu laikoma etaloniniu atminties kiekiu – apie tai savo nuomonę labai aiškiai išsakė kompanija „Huawei“.

Žinoma, „Leagoo T5“ tikrai nepretenduoja į flagmanų našumą – tai vidutinės klasės telefonas. Todėl jame naudojamas procesorius - itin dažnai biudžetiniuose modeliuose sutinkamas lustas „MTK6750T“, dirbantis kartu su „Mali-T860“ vaizdo posisteme. Pagal našumą su garsiausiais flagmanais jis nepakovos, bet šiai dienai jo pajėgumų daugiau nei per akis visoms būtiniausioms užduotims atlikti.

Verta pastebėtiai, kad šis telefonas iš karto gamintas su pritaikymu užsienio rinkoms, todėl palaiko visus Europos, tame tarpe ir Lietuvos 4G dažnius. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(4)
(-3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: