Šiais laikais tai būtinas priedas dviračiams: telefonas visada prieš akis, galima patogiai naudotis navigacija, bendrauti ar klausytis muzikos  (1)

Ši vasarą reikia gaudyti kiekvieną galimybę, kuomet galima pasivažinėti dviračiu. Ne patys geriausi orai liūdina dviračių entuziastus, bet dienų be lietaus tikrai pasitaiko ir pasilinksminti ant dviejų ratų tikrai galima. Tam, kad šios pramogos būtų patogesnės, galėtumėte bendrauti su draugais, naudotis GPS, sekti savo nuvažiuotą atstumą, jums reikia kokybiško išmaniojo telefono laikiklio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gali pasirodyti, kad telefono laikiklis yra labai buitiškas ir paprastas daiktas, kurį galima nusipirkti bet kur ir bet kokį. Visgi, gamintojai nuolat stengiasi sukurti patogesnius išmaniųjų įrenginių laikymo būdus, o naudotojai neretai suklįsta išsirinkę patį pigiausią. Praeitą mėnesį rašėme, kaip galima įdarbinti automobilinį CD grotuvą, o dabar siūlome užmesti akį į šį aliumininį telefono laikiklį, specialiai sukurtą dviračiams.

Kodėl aliuminis? Plastikiniai telefonų laikikliai gali būti labai kokybiški, tačiau dažniausiai nėra labai patvarūs. Plastikas nelygus plastikui, todėl išsirinkti tokį laikiklį jo nepamačius gyvai yra labai sunku ir galima suklysti. GUB G-85 yra pagamintas iš aliuminio lydinio, todėl yra tvirtas ir ilgaamžis.

Gamintojas teigia, kad G-85 turi ir daugiau privalumų. Jis gali išlaikyti praktiškai bet kokį populiarų telefono modelį. Laikiklis išsiplečia, todėl jis tinka ir dideliems telefonams, tokiems kaip „Samsung Galaxy S8+“. Dėl laikiklio konstrukcijos, telefoną bus nesunku suspausti, todėl jis laikysis tvirtai ir tikrai neiškris. Gerai ir tai, kad laikiklį galima lengvai pritvirtinti prie dviračio.

GUB G-85 prie dviračio vairo gali būti tvirtinamas dviem būdais - įprasta kilpa arba varžtu prie vairo pagrindo. Abu būdai yra savotiškai geri. Laikiklis gali būti tvirtinamas ir prie motorolerio ir prie kai kurių motociklų vairų.

Taigi, GUB G-85 yra lengvai tvirtinamas, labai patvarus, patikimas ir universalus. Gamintojas teigia, kad jis dar ir smūgius sugeria. Laikiklio šonai turi paminkštinimus, kurie užtikrina, kad telefonas nebus subraižytas, tvirtai laikysis ir neišsikratys važiuojant nelygiu paviršiumi.

Telefoną su savimi turėti verta dėl muzikos, navigacijos, bendravimo su draugais ir kitų privalumų. Laikiklis telefoną gali laikyti tiek vertikalioje, tiek horizontalioje padėtyje. Aišku, ir kaina yra didelis privalumas.

Iš tvirto aliuminio lydinio pagamintas GUB G-85 kainuoja €8,19 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai. Tai - puiki alternatyva pigiems plastikiniams telefonų laikikliams, kurie įprastai ilgai netarnauja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)