6 puikiai vertinami žibintuvėliai iš Kinijos  (3)

Nors dienos vasarą ilgos, geras žibintuvėlis visada praverčia. Svarbu išsirinkti tokį, kuris būtų patogus, patikimas ir teiktų tikrai ryškią šviesą. Mes peržiūrėjome Gearbest.com parduotuvėje siūlomus žibintuvėlius ir siūlome 6 įdomius įrenginius, kuriuos pirkėjai puikiai vertina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „UltraFire E06“

„UltraFire“ - populiarus kinų žibintuvėlių gamintojas. Nuotraukoje matomas modelis turi vieną šviesos diodą, kurio šviesos srautas - 1800 liumenų. Gamintojas teigia, kad šis kompaktiškas, 15 centimetrų ilgio, žibintuvėlis gali apšviesti objektus nutolusius iki 200 metrų atstumu. Prožektorius turi penkis režimus.

Žinoma, „UltraFire E06“ turi aliuminio lydinio korpusą, kuris yra nelaidus vandeniui, o rinkinyje rasite ir bateriją su įkrovikliu. „UltraFire E06“ kainuoja vos daugiau nei 9 eurus. Kodėl? Tai mažas prožektorius, turintis vos vieną LED, bet pagrindinė mažos kainos priežastis - plastikinis lęšis. Visgi, tai puikus įrenginys, kurį galite visada laikyti daiktadėžėje ar krepšyje.

2. „Lumintop“

„UltraFire E06“ yra gana mažas žibintuvėlis, tačiau galbūt norite mažesnio, kuris puikiai tilptų kišenėje? Jums turėtų patikti „Lumintop“, nes jo ilgis - vos 8 centimetrai. Nepagalvokite, kad tai tik žaislas - šis įrenginys taip pat yra atsparus vandeniui ir turi aliuminio lydinio korpusą.

„Lumintop“ turi vieną LED ir skleidžia 110 liumenų šviesos srautą. Tačiau jis toks mažas, kad jam pakanka vienos AAA standarto baterijos, kurių nesunku rasti bet kurioje parduotuvėje. Iš tikrųjų „Lumintop“ prožektorius yra pakankamai aukštos kokybės, nepaisant jo mažyčio dydžio. Jis kainuoja vos daugiau nei 12 eurų.

3. „Convoy L6“

O galbūt norite rimtai galingo, ryškaus ir itin kokybiško žibintuvėlio? „Convoy L6“ turi ne tik aukštos kokybės, IPX-8  atsparumo vandeniui standartą atitinkantį aliuminio korpusą, bet ir grūdinto stiklo lęšį. Šis žibintuvėlis gerokai didesnis nei kiti - 25,5 cm ilgio. Aišku, ir šviesos srautą skleidžia ryškesnį.

Maksimalus „Convoy L6“ šviesos srautas - 3800 liumenų. Tai - didelis ir patikimas prožektorius, itin tvirtame korpuse. „Convoy L6“ kainuoja €60,41, bet galima rinktis iš dviejų korpuso ir dviejų šviesos spalvų.

4. COB žibintuvėlis-parkeris

Visi prieš tai paminėti žibintuvėliai labai gerai tinka stovyklautojams ir keliautojams. Tačiau dauguma žmonių tuo neužsiima. Jiems pakaks tokio mažo, paprasto parkerio formos žibintuvėlio.

Jis turi du šviečiančius LED elementus, kurie leis apšviesti ir sunkiai prieinamas vietas. Aišku, jo korpusas yra plastikinis, jokių lęšių čia nėra, todėl ir spindulio nuotolis yra mažesnis nei 50 metrų. Šis žibintuvėlis yra skirtas tik arti esantiems objektams apšviesti. COB parkerio formos žibintuvėlis kainuoja vos €2,29.

5. „SK68 XPE Q5“

Jei norite labai pigaus, bet rimtai atrodančio ir aliuminio korpusą turinčio prožektoriaus, jums reikėtų užmesti akį į „SK68 XPE Q5“. Šis prožektorius yra nudažytas kamufliažinėmis spalvomis, tačiau iš tikrųjų šis daiktas nėra toks rimtas, kaip atrodo. Jo ilgis - vos 9,3 cm.

Kita vertus, „SK68 XPE Q5“ šviesos srautas - 400 liumenų, o kompaktiškas dydis jį leis visada pasiimti su savimi. „SK68 XPE Q5“ kainuoja €3,21, galite rinktis iš dviejų kamufliažinių spalvų variantų. Tiesa, negalime pamiršti ir to, kad „SK68 XPE Q5“ yra atsparus vandeniui - atitinka IPX-5.

6. „Sky - Ray 818“

O gal jums negana 1 LED elemento? „Convoy L6“ siūlomo 3800 liumenšviesos srautas yra per mažas? Užmeskite akį į „Sky - Ray 818“ - 3 LED elementais ginkluotą prožektorių. Jis nėra labai didelis, turi aliuminio korpusą ir stiklinį lęšį, tačiau yra visai nebrangus.

„Sky - Ray 818“ šviesos srautas - net 4000 liumenų, o šviesos spindulio ilgis - 200-500 metrų. Jis, žinoma, atitinka IPX-8 atsparumo vandeniui standartą. Visgi, kainuoja šis prožektorius ne tiek ir daug. „Sky - Ray 818“ kainuoja €23,23 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Tiek įdomių prožektorių šiam kartui. Jų Gearbest.com parduotuvėje yra daugybė. Svarbu visada atkreipti dėmesį į vartotojų atsiliepimus, naudojamas baterijas, medžiagas, išk urių produktas pagamintas, ir skleidžiamą šviesos srautą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai (3)