Kinijos turgelio stebuklai: ieškantiems brangesnių, bet maksimaliai kokybiškų produktų - naujos kartos belaidės ausinės „Bluedio UFO“, universalus automobilinis USB įkroviklis ir itin ergonomiški virtualios realybės akiniai  ()

Tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninės parduotuvės išpardavimų tikrai nestokoja. Vis dėlto pastarieji išpardavimai dažniausiai būna orientuoti į tokius pirkėjus, kurie ieško smulkių elektroninių aksesuarų už visiems prieinamą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kartais pasitaiko išminčių, o vienu geriausiu to pavyzdžiu būtent šią savaitę gali tapti „Summer Monster Markdowns“ išpardavimas. Kitaip sakant, jeigu esate suinteresuoti iš Kinijos įsigyti šiek tiek brangesnius, bet tikrai kokybiškus aksesuarus, tai „Summer Monster Markdowns“ pasiūlymais pasidomėti tiesiog privalote, kadangi šiame išpardavime rasite ne tik puikių išmaniųjų laikrodžių, bet ir veiksmo kamerų, ausinių, virtualios realybės akinių bei fizinių aktyvumo asistentų.

Naujos kartos belaidės ausinės „Bluedio UFO“

Jeigu galvojate apie ausinių pirkimą Kinijoje, tai greičiausiai jau ne kartą girdėjote ir apie vietinį kinų garso technikos gamintoją „Bluedio“. Skubame pranešti, kad šis gamintojas ir vėl pristatė naujos kartos belaides ausines „Bluedio UFO“.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „Bluedio UFO“ yra aprūpintos unikaliu bendrovės patentuotu akustinio garso apdorojimo sprendimu „PPS 8“ ir garsėja savo sulankstoma konstrukcija.

Be to, šios 87 eurus kainuojančios ausinės dar gali pasigirti integruotu Bluetooth 4.1 ryšio moduliu, patvariu aliuminio ir titano (Al-Ti) lydinio korpusu, integruotais lietimui jautriais valdymo mygtukais bei taip pat komplekte iš karto pridedamu specialiu kompaktišku ausinių dėklu.

Universalus automobilinis USB įkroviklis su laisvų rankų įranga

Senesnių automobilių savininkai dažniausiai išsiverčia be laisvų rankų įrangos. Vis dėlto pastarąją įsigyti bent jau Kinijoje tikrai gali kiekvienas norintis. Pavyzdžiui, universalus aksesuaras „REXSO R20“ su integruota Bluetooth laisvų rankų įranga šiuo metu Kinijoje kainuoja vos 10 eurų, o kas įdomiausia taip pat gali veikti ir kaip automobilinis USB įkroviklis.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad „REXSO R20“ yra pagamintas iš nerūdijančios plieno ir papildomai dar padengtas cinko lydiniu. Skubame pranešti, kad „REXSO R20“, kaip automobilinio USB įkroviklio galimybės taip pat tikrai nenuvils, nes šis aksesuaras yra aprūpintas net dviem 2,1 A išėjimo srovę gebančiomis užtikrinti USB jungtimis.

Itin ergonomiški virtualios realybės akiniai

Pirkėjams, kurie domisi virtualios realybės pramogomis šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 87 eurus kainuojančius virtualios realybės akinius „VIULUX V1“.

Šie prie kompiuterio jungiami virtualios realybės akiniai ypatingi tuo, nes išsiskiria integruotu 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu bei dviem 42 mm skersmens vaizdą 110 laipsnių kampu projektuojančiais lęšiais.

Be to, „VIULUX V1“ taip pat gali pasigirti integruotu 9 ašių jutikliu ir specialiu dirbtinės odos paminkštinimu.

Pasak gamintojo, šie sprendimai padeda užtikrinti geras „VIULUX V1“ ergonomines savybes ir leidžia juos dėvinčiam asmeniui jaustis maksimaliai komfortiškai kur kas ilgiau nei naudojantis kito tipo virtualios realybės akiniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()