Kinijos turgelio stebuklai: šūsnis naujienų iš „Xiaomi“ – pristatytos antrosios kartos ausinės „Mi Headphones“, „AMAZFIT A1603“ išmanusis laikrodis ir internetinis radijo grotuvas  ()

Tenka pripažinti, kad Europoje kiniška elektronika daliai žmonių vis dar asocijuojasi su santykinai prasta kokybe. Vis dėlto net ir čia sutinkama išimčių. Pavyzdžiui, Kinijos prekiniu ženklu „Xiaomi“ be jokių išlygų jau pasitiki pirkėjai iš viso pasaulio. Tokias tendencijas bene geriausiai patvirtina ir nuolatos Kinijos elektroninių parduotuvių organizuojami „Xiaomi“ produkcijos išpardavimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi“ siūlomos elektronikos asortimentas plečiasi taip greitai, kad kiekvienas naujas išpardavimas visuomet gali pasiūlyti kažką naujo ir iki šiol dar nematyto. Jeigu tuo vis dar sunku patikėti, tai šį kartą tiesiog kviečiame pasidomėti „Xiaomi Soul Of Tech“ išpardavimo pasiūlymais ir viskuo galėsite įsitikinti savo akimis.

Antrosios kartos ausinės „Xiaomi Mi Headphones“

Vietinių Kinijos gamintojų, kurie užsiima ausinių gamyba tikrai netrūksta, tačiau čia lyderiu kol kas vis tiek išlieka „Xiaomi“. Nors antrosios kartos visą ausį dengiančios ausinės „Xiaomi Mi Headphones“ kardinalių naujovių nesiūlo, tačiau šiuo atveju tenka pripažinti, kad gamintojo sukaupta patirtis pagaliau leido sukurti tokias ausines, kurios pripažinimo pagaliau gali susilaukti net ir tarp tikrų melomanų.

Gamintojas pabrėžia, kad šios 94 eurus kainuojančios ausinės labiausiai išsiskiria savo surinkimo kokybe bei itin kokybiškais jų gamybai panaudotais komponentais.

Ir šiuo atveju kalba eina ne tik apie specialios konstrukcijos metalinį korpusą, bet ir apie aukštos kokybės žemų dažnių garsiakalbius bei iš grafeno pagamintą diafragmą.

„Xiaomi“ tvirtina, kad visų šių aspektų privalumai yra daugiau nei akivaizdūs ir bene labiausiai atsispindi ir yra jaučiami vertinant „Xiaomi Mi Headphones“ atkuriamo garso kokybę.

„Xiaomi AMAZFIT A1603“ fizinis aktyvumo asistentas

Greičiausiai sutiksite, kad vasara dažnai būna gerokai fiziškai aktyvesnė nei kiti metų sezonai. O kad šį procesą būtų stebėti dar įdomiau galite įsigyti „Xiaomi AMAZFIT A1603“ fizinį aktyvumo asistentą už 35 eurus.

Ši iš polikarbonato ir aliuminio pagaminta išmaniojo apyrankė (IP67) yra aprūpinta OLED tipo ekranu, skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, seka miego kokybę, matuoja pulsą ir taip pat gali veikti kaip begarsis žadintuvas.

Galiausiai čia reikia pridėti ir tai, kad „Xiaomi AMAZFIT A1603“ fizinis aktyvumo asistentas yra aprūpintas net iki 20 dienų budėjimo režime atlaikančia 70 mAh talpos baterija.

„Xiaomi WiFi Online Radio“ internetinis radijo grotuvas

Jeigu ieškote nestandartinių sprendimų namams, tai šią savaitę greičiausiai susidomėsite ir „Xiaomi WiFi Online Radio“ internetiniu radijo grotuvu už 37 eurus.

 „Xiaomi WiFi Online Radio“ ypatingas tuo, nes esant reikalui gali būti valdomas ir naudojantis išmaniuoju telefonu bei Bluetooth ar WiFi ryšiu.

Čia būtina prabrėžti dar ir tai, kad šis internetinis radijo grotuvas maloniai stebina ir geromis mobilumo savybėmis, kadangi yra itin kompaktiškas (8,3 x 8,3 x 5 cm) ir taip pat gali pasigirti integruota 1000 mAh talpos baterija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()