Kinijos turgelio stebuklai: išmanusis laikrodis „LEMFO LES 1“ nenusileidžia geriausiems pasaulyje laikrodžiams, bet kainuoja 3 kartus mažiau (Video)  ()

Išmaniųjų laikrodžių Lietuvos elektroninių prekių parduotuvėse galime rasti pakankamai, tačiau čia taip pat tenka pripažinti, kad pastarieji parduotuvių lentynose dulka neįprastai ilgai. Ir šiuo atveju tikrai negalime teigti, kad tokio tipo aksesuarai nedomina lietuvių. Galbūt tiksliau būtų sakyti, kad patys aksesuarai domina, bet pastarųjų kaina – visiškai nedomina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, tai yra  bene pagrindinė priežastis, kuri verčia tautiečius išmaniųjų laikrodžių dairytis Kinijoje. O kas svarbiausia, dauguma jų galiausiai lieka patenkinti tokiu savo sprendimu, kadangi kiniški išmanieji laikrodžiai atsižvelgiant į kainą pilnai pateisina savo galimybes.

Nors vietiniai Kinijos gamintojai aktyvia išmaniųjų laikrodžių gamyba pastaruoju metu neužsiima, elektroninėse parduotuvėse laikas nuo laiko atsinaujinantį asortimentą tikrai galima pastebėti.

Pavyzdžiui, šiuo metu dėmesio centre dažnai atsiduria puikaus dizaino naujos kartos išmanusis laikrodis „LEMFO LES 1“. Jeigu sekate „Samsung“ išmaniųjų laikrodžių dizaino tendencijas, o „Samsung Gear S2“ laikote savo idealu, tai skubame pranešti, kad „LEMFO LES 1“ gali tapti puikiai alternatyva už trigubai mažesnę kainą. Priminsime, kad „Samsung Gear S2“ Lietuvoje šiuo metu kainuoja apie 300 eurų, kai tuo tarpu „LEMFO LES 1“ išmanusis laikrodis Kinijoje – apie 100 eurų.

Įdomu, kad už šią tipiniam lietuviui prieinamą pinigų sumą išmanusis laikrodis niekuo nenusileidžia brangesnėms alternatyvoms, nes yra aprūpintas 1,39 colių įstrižainės AMOLED technologijos ekranu, keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąją RAM ir 16 GB vidine ROM atmintimis, 2 megapikselių kamera, 350 mAh baterija bei WiFi, Bluetooth 4.0, GPS ir 3G ryšio moduliais.

Kaip jau buvo galima suprasti, toks integruotų ryšio modulių derinys „LEMFO LES 1“ leidžia naudoti ne tik kaip išmanųjį laikrodį, bet ir kaip GPS navigaciją.

Be to, reikia įvertinti ir tai, kad į „LEMFO LES 1“ galima dėti SIM kortelę, todėl esant būtinybei šis išmanusis laikrodis gali atstoti net ir išmanųjį telefoną. Čia reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad „LEMFO LES 1“ yra suderinamas su nano SIM kortelėmis, o būtent pastarosios šiuo metu taip pat dažniausiai yra naudojamos ir išmaniuosiuose telefonuose.

Čia dar norisi pridėti tai, kad „LEMFO LES 1“ gali puikiai atstoti fizinį aktyvumo asistentą (matuoja pulsą, skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas), o įdiegta „Android 5.1“ operacinė sistema šiam išmaniajam laikrodžiui dar prideda ir visą eilę išmaniojo telefono funkcijų (kalendorius, galerija, muzikos grotuvas, diktofonas, trumposios žinutės ir t.t.).

Galiausiai skubame pranešti, kad jeigu šį išmanųjį laikrodį nuspręsite įsigyti Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“, tai iki pat liepos 7 dienos dar turite galimybę gauti ir papildomą nuolaidą, kuri leidžia „LEMFO LES 1“ įsigyti už 89 eurus. Vis dėlto ši kaina kiekvieną dieną nuo 12 valandos Lietuvos laiku (9:00 UTC) iki numatytos datos bus taikoma tik pirmiesiems 10 užsakymų, todėl jeigu tikrai susidomėjote šiuo išmaniuoju laikrodžiu, teks būti itin budriems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai ()