Iš naujo įdarbinkite automobilio CD grotuvą - jis puikiai gali išlaikyti jūsų išmanųjį telefoną!  (1)

CD technologijai atėjo galas. Niekas muzikos iš diskų nebesiklauso, visi įrašai atkeliauja iš skaitmeninių įrašų – telefono ar kito įrenginio atminties. Dar daugiau žmonių tiesiog klausosi radijo stočių. Bet jei jūsų automobilyje vis dar yra CD grotuvas, jį galite įdarbinti pasinaudodami paprastu išmaniojo telefono laikikliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Idėja gana įdomi ir, jei pagalvosite, protinga. Dažniausiai telefonai tvirtinami vienoje iš dvejų vietų - prie stiklo arba prie ventiliacijos angos. Taigi, blokuojamas arba matomumas, arba į saloną plūstantis oras. Problema ir ta, kad dažnai pigūs prie ventiliacijos angų tvirtinami laikikliai išmaniojo labai tvirtai nesilaiko ir gali nukristi.

Tuo tarpu prie CD grotuvo tvirtinami laikikliai labai patikimi. Apie šiuos laikiklius rašė ir Popularmechanics.com – daiktas išties išradingas. Telefonu naudotis vairuojant negalima, tačiau jis gali būti kur nors lengvai pasiekiamas, jei naudotumėte jį muzikai groti ar GPS navigacijai skaityti. Juk CD grotuvai dažniausiai būna lengvai pasiekiamose vietose.

Toks laikiklis yra paprasčiausiai įstatomas į CD grotuvą. Keli rankenėlės pasukimai užtikrina, kad jis neiškris. Guminės laikiklio kojelės nesugadins CD grotuvo ir, jei taip nuspręstumėte, po to jį vėl galėsite naudoti.

Žinoma, egzistuoja kelios tokių laikiklių rūšys, priklausomai nuo to, kaip prie jų tvirtinamas telefonas. Pirmojoje nuotraukoje matote tradicinį variantą – telefonas laikomas specialiame rėmelyje. O žemiau pateiktoje nuotraukoje matomas magnetinis laikiklis – jis patogesnis tuo požiūriu, kad į jį telefonas gali būti įstatomas per sekundės dalį – jį išlaikys stiprus magentas.

Abu laikikliai sukiojasi ir gali būti patogiai pakreipti. Svarbu tik įsitikinti, kad jis neuždengia kitų automagnetolos ar informacinės sistemos elementų ir mygtukų. Įprastas telefono laikiklis kainuoja šiek tiek daugiau nei 4 eurus, o tuo tarpu magnetinis laikiklis - apie 4,5 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai (1)