Kinijos turgelio stebuklai: tikra kainų fiesta TV priedėliams ir NUC kompiuteriams – nuo itin gero kainos/parametrų santykio iki išskirtinio priedėlio su išoriniu disku per SATA III jungtį  ()

Kinų sugebėjimais kurti išmaniuosius telefonus ar fizinius aktyvumo asistentus jau spėjo įsitikinti tiek europiečiai, tiek amerikiečiai. Vis dėlto vietiniai Kinijos gamintojai šiose rinkose turi santykinai daug konkurentų, todėl greičiausiai dar ilgai liks tik stipriais vidutiniokais. Tačiau, pavyzdžiui, kai kalba pakrypsta apie TV priedėlių gamybą ar mažų gabaritų kompiuterius, čia kinai šiuo metu gali būti laikomi vienvaldžiais rinkos lyderiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad būtent tokių pasiūlymų šią savaitę daugiau nei pakankamai galite rasti „Crazy Beelink Sale“ išpardavime.

Itin gero parametrų/kainos santykio priedėlis „Beelink GT1“

Jeigu domitės kiniškais TV priedėliais, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Beelink GT1“ TV priedėlį už 63 eurus.

Šiuo atveju tenka pripažinti, kad „Beelink GT1“ negali pasigirti unikaliais techniniais sprendimais, tačiau nežiūrint to, šis 4K raiška vaizdo įrašus gebantis transliuoti TV priedėlis jau spėjo susilaukti populiarumo visame pasaulyje.

Prieš šios sėkmės, žinoma, bene labiausiai prisidėjo geras „Beelink GT1“ našumas („Amlogic S912 CPU“, „ARM Mali-T820MP3“ GPU, 3 GB RAM, 32 GB ROM, 1 Gbps LAN, 802.11ac WiFi) bei rinkoje itin konkurencinga kaina.

Be to, čia reikia įvertinti ir tai, kad bent jau kol kas tai yra vienas iš nedaugelio TV priedėlių, kuris iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 7.1“ operacine sistema.

NUC kompiuteris „Beelink BT3 Pro“

NUC tipo kompiuterius bandė gaminti daug gerai žinomų gamintojų, tačiau pastarieji pakankamo pirkėjų dėmesio tikrai nesusilaukė. Vis dėlto kinai rankų kol kas nenuleidžia ir savo naujos kartos mažų gabaritų (12 x 12 x 2,4 cm) kompiuterį „Beelink BT3 Pro“ šią savaitę siūlo įsigyti už 104 eurus (nuolaidos kodas – GBBT3P32).

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad „Beelink BT3 Pro“ gali pasigirti ne tik „Intel Atom X5-Z8350“ centriniu procesoriumi, „Intel HD Graphic“ vaizdo plokšte ar 4 GB operatyviąją RAM ir 32 GB vidine ROM atmintimis, bet ir iš karto įdiegta „Windows 10“ operacine sistema bei integruotomis HDMI, VGA vaizdo išvestimis ir USB 2.0, USB 3.0, 1 Gbps RJ-45 jungtimis.

Be to, šis mažų gabaritų kompiuteris taip pat yra pilnai suderinamas su VESA tipo tvirtinimu, todėl esant reikalui tiesiog bet kada gali būti montuojamas galinėje monitoriaus dalyje.

TV priedėlis „Beelink SEA“ su lengvai prijungiamu išoriniu disku per SATA III

Tuo tarpu jeigu ieškote TV priedėlio, kuris turi lengvai plečiamą vidinę atminti, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 83 eurus kainuojantį TV priedėlį „Beelink SEA“.

Pastarasis TV priedėlis ypatingas tuo, nes yra aprūpintas vidine 32 GB ROM atmintimi, tačiau taip pat gali pasigirti integruota SATA III jungtimi, kuri prie „Beelink SEA“ itin lengvai leidžia prijungti bet kokios talpos 2,5 colių išorinį diską. Diskas dedasi tiesiai į tam reikalui numatytą dėklą.

Galiausiai reikia paminėti dar ir tai, kad „Beelink SEA“ yra aprūpintas keturių branduolių „Realtek 1295“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T820MP3“ vaizdo plokšte, 2 GB operatyviąją RAM atmintine, gali pasigirti integruotais 802.11ac bei Bluetooth 4.0 ryšio moduliais ir iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 6.0“ operacine sistema.

Taigi šis priedėlis turi senesnę OS versiją nei „Beelink GT1“, o ir kainuoja kiek brangiau, bet turi vieną didelį išskirtinumą – galimybę stipriai praplėsti vidinę atmintį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()