Kinijos turgelio stebuklai: specializuotame ausinių išpardavime itin daug įdomybių – keliaujantiems, sportuojantiems ir net modulinę architektūrą turinčios ausinės  ()

Net ir didžiausi skeptikai pagaliau sutinka, kad ekonominės klasės išmaniųjų telefonų verta pasidairyti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Vis dėlto kinai garsėja ne tik išmaniaisiais telefonais. Pavyzdžiui, pastaruoju metu vietiniai Kinijos gamintojai labai aktyviai imasi ir ausinių gamybos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, šį aksesuarą be jokių didelių problemų galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau Azijos rinkoje ausinių pasirinkimas yra neabejotinai platesnis. Skubame pranešti, kad šią savaitę tuo bene lengviausiai galite įsitikinti tiesiog apsilankę „Stunning Summer Sound“ išpardavime. Šis išpardavimas turėtų itin sudominti tuos pirkėjus, kurie būtent šiuo metu aktyviai ieško naujų į ausį įstatomų ausinių.

Belaidės „TWS10“ ausinės daug keliaujantiems

Skaitytojams, kurie pasitaikius tinkamai progai planuoja įsigyti belaides ausines, šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į „TWS10“ Bluetooth ausines už 20 eurų.

Potencialius pirkėjus „TWS10“ bene labiausiai domina dėl integruotos 55 mAh talpos baterijos bei komplekte iš karto pridedamos specialios įkrovos stotelės (angl. charging box), kuri taip pat yra aprūpinta talpia papildoma 300 mAh baterija.

Būtent toks sprendimas itin praverčia daug keliaujantiems, nes net keletą kartų leidžia belaides ausines įkrauti tiesiog panaudojant įkrovos stotelėje esančios 300 mAh talpos baterijos sukauptą energiją.

„Bluedio TE“ belaidės ausinės sportuojantiems

Jeigu laisvalaikį mėgstate leisti aktyviai, tai greičiausiai susidomėsite 12 eurų kainuojančiomis „Bluedio TE“ belaidėmis Bluetooth ausinėmis.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „Bluedio TE“ ausinės išsiskiria unikalia korpuso konstrukcija, todėl puikiai laikosi ausyse net ir tuomet, kai tenka nubėgti ilgas distancijas.

Be to, gamintojas šiuo atveju dar mėgsta pabrėžti, kad „Bluedio TE“ taip pat turi integruotus funkcinius mygtukus (dainoms perjungti, garsumui reguliuoti ir t.t.), mikrofoną, 60 mAh talpos bateriją ir iš karto yra parduodamos su specialiu kokybišku ausinių dėklu.

 

Inovacijų mėgėjams – visiškai naujos kartos ausinės „KZ ZS5“

Ieškantiems visiškai naujų sprendimų šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į naujos kartos laidines ausines „KZ ZS5“ už 17 eurų.

Iš pirmo žvilgsnio „KZ ZS5“ niekuo nesiskiria nuo kitų į ausį įstatomų ausinių, tačiau greičiausiai sutiksite, kad ne kiekvienos Kinijoje parduodamos ausinės gali pasigirti moduline architektūra ar metaliniu korpusu.

Kitaip sakant, „KZ ZS5“ yra ypatingos tuo, nes yra parduodamos su specialiu paauksuotas jungtis turinčiu ir lengvai keičiamu ausinių laidu. Toks sprendimas, pasak gamintojo, turi savų privalumų, kadangi leidžia užtikrinti gerą atkuriamo garso kokybę ir taip pat itin praverčia tada, kai pirkėjas nori pakeisti tik susidėvėjusias ausinių dalis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()