Serijinis „Tesla Model S 100D“ užfiksavo naują rekordą: apie tokį pasiekimą žadėjo pats E. Muskas, o elektromobilių savininkams - tai tikra svajonė  ()

Įkrautas „Tesla“ gaminamas elektrinis automobilis „Tesla Model S 100D“ įveikė svarbią ribą – nuvažiavo kiek daugiau nei tūkstantį kilometrų. Panašu, kad Elonas Muskas, birželį pažadėjęs, kad jo gaminamas elektrinis automobilis visiškai įkrauta baterija gali nuvažiuoti daugiau nei tūkstantį kilometrų, žodį tesėjo, informuoja carscoops.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad tūkstančio kilometrų ribą įveikė komanda iš oficialaus „Tesla“ vairuotojų klubo Italijoje „Tesla Owners Italy“, o eksperimente dalyvavusiam automobiliui buvo sumontuotos menko pasipriešinimo riedėjimui padangos.

Skelbiama, kad automobilis iš viso be pertraukos važiavo 29 valandas, o vidutinis greitis siekė 40 kilometrų per valandą.

Nieko keisto, jog kelionės metu buvo išjungta oro kondicionavimo sistema, o didžiąją eksperimento dalį veikė „Autopilot“ režimas.

Kaip skelbia JAV Aplinkosaugos agentūra (EPA), oficiali įkrauto „Model S 100D“ rida siekia 539,1 kilometrą, ir yra skaičius, kurio turėtų tikėtis tokio automobilio savininkai.

Nepaisant to, tūkstančio kilometrų rida (nors ir nedideliu greičiu) – puikus vilčių suteikiantis pasiekimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(36)
(4)
(32)

Komentarai ()