Kitokios belaidės ausinės - groja per kaulus, neblokuoja pašalinių garsų ir telpa kišenėje  (0)

Per kaulus grojančios ausinės turi keletą privalumų, kurie jas daro vis populiaresnėmis visame pasaulyje. Kokybiškas garsas, neblokuojami pašaliniai garsai, patogus nešiojimas, o šios dar ir telpa į kišenę. Geriausia tai, kad „Beasun ZD100“ net nėra tokios brangios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Beasun ZD100“ - kompaktiškos per kaulus grojančios ausinės. Jos nėra dedamos ant ausų, o šalia jų. Taip aplinkos garsai nėra blokuojami. Tai reiškia, kad šias ausines galite saugiai naudoti ir vairuodami ar važinėdami dviračiu. Jose yra mikrofonas, kuris leis šias ausines naudoti kaip laisvų rankų įrangą, o „Bluetooth 4.1“ užtikrins greitą ir stabilų informacijos perdavimą, kuris per greitai neišeikvos baterijos.

Kalbant apie bateriją, „Beasun ZD100“ turi 360mAh elementą, kurio turėtų pakakti visoms dienos kelionėms. O ausines tikrai norėsis visuomet pasiimti su savimi, nes sulankstytos jos užima labai mažai vietos - galima sakyti, kad telpa kišenėje. Gerai ir tai, kad „Beasun ZD100“ sveria mažiau nei 100 gramų, todėl nevargina kaklo ir nesudarys problemų keliaujant.

Tokios ausinės labai praverčia sportuojant. Jos tvirtai laikosi ant galvos, yra atsparios prakaitui, o ir atlekiančius automobilius išgirsite iš karto. Per kaulus grojantys įrenginiai tinka ir nemažai daliai klausos negalią turinčių žmonių, nes tarsi apeina išorinę ausies aparato dalį.

„Beasun ZD100“ ant korpuso turi vos kelis mygtukus. Dėvint ausines jais naudotis įmanoma, bet nepatogu - teks sekundei nusiimti. Tai yra vienas iš „Beasun ZD100“ ausinių trūkumų. Kitas - kol kas šis gaminys siūlomas tik baltos spalvos.

Kartu su „Beasun ZD100“ ausinėmis gausite patogų medžiaginį dėklą, USB laidą įkrovimui ir porą ausų kyštukų, jei visgi pašalinius garsus norėtumėte užblokuoti. „Beasun ZD100“ šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 35 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (0)