Šis tas išskirtinio: neužmušamas išmanusis laikrodis iš Kinijos su galybe funkcijų ir netikėtai žema kaina  (4)

IP reitingas nurodo prietaisų atsparumą kietosioms dalelėms ir vandeniui. Elektronika, žinoma, vandens nemėgsta, tačiau kai kurie prietaisai privalo būti atsparūs viskam, jei juos nešiosite lauke. Išmanieji laikrodžiai turi veikti puikiai, net jei ant jų krenta lietaus lašai, tačiau šis yra kur kas kietesnis. „Zeblaze Muscle HR“ nereikės saugoti nuo nieko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Zeblaze Muscle HR“ pasižymi visomis svarbiausiomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis. Jis rodo laiką, skaičiuoja žingsnius, pateikia informacijos apie kasdienius tikslus, primena pajudėti, jei ilgai sėdite, matuoja širdies ritmą ir taip toliau. Šis laikrodis su išmaniuoju telefonu bendrauja „Bluetooth“ ryšiu, todėl bus reikalinga speciali programėlė.

Iš esmės, tai - laikrodis aktyviems žmonėms, kurie sportuoja ar dirba fizinį darbą. Jis pateikia visą su mankšta susijusią informaciją ir tai daro labai paprastai, be papildomų, nereikalingų funkcijų. „Zeblaze Muscle HR“ neturi naujausių technologijų, ryškiausio ekrano - jam pakanka 160x68 rezoliucijos OLED. Šis laikrodis nesijungia prie išmaniųjų tinklų ir nedubliuoja telefono funkcijų.

Kita vertus, bent jau miegą jis stebi. Tai - labai svarbu daug streso kasdien patiriantiems žmonėms - geras, kokybiškas miegas saugo sveikatą. Ir žadintuvas jame yra - jis tylus, žadina po truputį, todėl šeimos nariai gali ir toliau miegoti. Tačiau aišku, kad geriausia dalis yra „Zeblaze Muscle HR“ atsparumas aplinkai.

Gamintojas teigia, kad „Zeblaze Muscle HR“ atitinka IP68 standarto reikalavimus. Tai - aukščiausiais įmanomas atsparumo įvertinimas, reiškiantis, kad prietaisas gali būti naudojamas aplinkoje, kurioje labai daug dulkių, ir gali būti panardintas po vandeniu praktiškai neribotam laikui. Aišku, dėl atitikimo aukščiausiam IP68 standartui galima abejoti, tačiau akivaizdu, kad tai - labai tvirtas ir patvarus laikrodis. Didelis tvirtas „Zeblaze Muscle HR“ korpusas daro jį atspariu smūgiams.

80mAh baterijos pakaks bent 7-10 dienų. Todėl šis laikrodis problemų sukelti tikrai neturėtų.

„Zeblaze Muscle HR“ šiuo metu kainuoja  €27,68, galima rinktis iš trijų spalvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai (4)