Kinijos turgelio stebuklai: du išmaniųjų laikrodžių anonsai - „LEMFO LEF1“ tiems, kas ieško optimalaus santykio ir „FINOW X5 Air“ tiems, kam reikia maksimumo (Video)  ()

Kaip jau greičiausiai pastebėjote, populiarieji gamintojai nusigręžė nuo išmaniųjų laikrodžių gamybos. Tuo tarpu vietiniai Kinijos gamintojai kol kas šios rinkos nesiruošia apleisti, o tai bene geriausiai patvirtina naujų išmaniųjų laikrodžių pristatymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūtis šiuo klausimu yra išvis sėkmingas, kadangi Kinijos elektroninėse parduotuvėse šią savaitę yra fiksuojami dviejų naujų išmaniųjų laikrodžių debiutai.

Šiuo atveju tiek, „LEMFO LEF1“, tiek „FINOW X5 Air“ turi savo pliusų bei minusų, tačiau tenka pripažinti, kad bendrai abu pristatyti išmanieji laikrodžiai tikrai stebina ne tik funkcinėmis savybėmis, bet ir našumu.

Optimalus kainos ir parametrų derinukas - „LEMFO LEF1“

Vos tik pamačius „LEMFO LEF1“ išmanųjį laikrodį, į akis iš karto krenta 1,39 colių įstrižainės „Super AMOLED“ technologijos ekranas (400 x 400, 286 PPI) su itin siauru kraštiniu rėmeliu.

Nepriekaištingą dizaino įspūdį šiuo atveju padeda kurti ir odinė apyrankė bei naudojami pagražinimui skirti metaliniai akcentai. Be to, šis išmanusis laikrodis su „Android 5.1“ operacine sistema taip pat garsėja savo funkcionalumu, o esant reikalui dėl integruotų papildomų modulių pilnai atstoja netgi fizinį aktyvumo asistentą.

Šiuo atveju galima pridėti ir tai, kad „LEMFO LEF1“ gali pasigirti keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 350 mAh talpos baterija, 512 MB operatyviąja RAM atmintine, 8 GB vidine ROM atmintimi bei integruotais GPS ir 3G ryšio moduliais.

Būtent pastarųjų modulių integracija šį išmanųjį laikrodį paverčia visiškai autonomišku ir nepriklausomu nuo išmaniojo telefono. Galiausiai svarbu pabrėžti ir tai, kad Kinijos elektroninėje parduotuvė „Gearbest“ „LEMFO LEF1“ šiuo metu siūlomas su nuolaida ir jį galima įsigyti vos už 77 eurus.

Ieškantiems maksimumo - „FINOW X5 Air“

Tuo tarpu jeigu aukščiau aptartam išmaniajam laikrodžiui turite priekaištų dėl dizaino ar techninių charakteristikų, rekomenduojame atkreipti dėmesį į kitą naujieną, t. y. išmanųjį laikrodį „FINOW X5 Air“.

Šis išmanusis laikrodis funkcionalumu tikrai niekuo nenusileidžia „LEMFO LEF1“, tačiau kadangi gali pasigirti techniškai geresne aparatine dalimi, kainuoja šiek tiek daugiau – su dabar taikoma akcijos nuolaida prašoma suma siekia 95 eurus.

Be to, „FINOW X5 Air“ iš pažiūros primena įprasto dizaino laikrodį su nerūdijančio plieno apdaila. Kaip greičiausiai žinote, būtent šį aspektą teigiamai įvertina labai daug potencialių išmaniųjų laikrodžių pirkėjų.

Įdomu, kad techniškai „FINOW X5 Air“ išmaniuoju laikrodžiu su „Android 5.1“ operacine sistema žavisi net ir labai išrankūs pirkėjai, nes jis yra aprūpintas 1,39 colių įstrižainės „Super AMOLED“ technologijos ekranu (400 x 400, 286 PPI), keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąją RAM atmintine, net 16 GB vidine ROM atmintimi, 450 mAh talpos baterija bei integruotais GPS ir 3G ryšio moduliais.

Pagal funcionalumą ir galimybės jis kuo puikiausiai atstoja fizinio aktyvumo asistentus, tik už juos yra ženkliai brangesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()