Kinijos turgelio stebuklai: kaip iš akies trauktas „Huawei“ flagmanas - „OUKITEL U11 Plus“ kainuoja daugiau nei 3 kartus pigiau, o su priekinės kameros inovacija deda visus konkurentus į pavėsį  (1)

Jeigu esate susipažinę su kiniškų išmaniųjų telefonų rinka, tai greičiausiai puikiai žinote, kad didelė dalis ten gaminamųjų išmaniųjų telefonų turi 5 ar 5,5 colių ekrano įstrižainę. Vis dėlto kai kurie vietiniai Kinijos gamintojai stengiasi įrodyti savo pranašumą. Vienas jų, tai jau pakankamą patirtį sukaupęs išmaniųjų telefonų gamintojas „OUKITEL“. Šio gamintojo produkcija taip pat pasitiki vis daugiau europiečių, todėl tikėtina, kad vis drąsesni „OUKITEL“ eksperimentai jau nieko neturėtų nustebinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, bendrovės naujos kartos išmanusis telefonas „OUKITEL U11 Plus“ iš daugumos kitų kiniškų išmaniųjų telefonų labiausiai išsiskiria tuo, nes yra aprūpintas net 5,7 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu. Be to, priekaištų taip pat sunku surasti ir „OUKITEL U11 Plus“ dizainui, tačiau kai kurie užsienio apžvalgininkai pastebi, kad šis išmanusis telefonas yra labai panašus į „Huawei Honor 8“.

Tenka pripažinti, kad „OUKITEL U11 Plus“ techninių charakteristikų aspektu nesilygiuoja su  „Huawei Honor 8“ flagmanu, tačiau šiuo atveju reikia įvertinti ir tai, kad „OUKITEL“ pasiūlymas yra bent tris kartu pigesnis. Pavyzdžiui, jeigu „Huawei Honor 8“ net ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse kainuoja daugiau nei 400 eurų, tai „OUKITEL U11 Plus“ dabar be didelių problemų galima įsigyti išleidus vos 120 eurų.

Nors „OUKITEL U11 Plus“ nesilygiuoja į geriausius flagmanus, tačiau jo charakteristikos yra daugiau nei pakankamos vidutinių pajėgumų telefonui. Išmanusis telefonas „OUKITEL U11 Plus“ gali pasigirti integruotu aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, dviejų SIM kortelių palaikymu, 4G LTE ryšio moduliu, 3700 mAh talpos baterija, galinėje dalyje esančiu piršto antspaudų skaitytuvu ir net 4 GB operatyviąja RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimis.

Šiuo atveju belieka pridėti tik tai, kad išmaniojo telefono vidinę atmintį bet kada galima išplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę. 

Lyginant šį telefoną su vidutinės klasės kiniškas telefonais, tai yra daugiau nei akivaizdu, kad būtent čia „OUKITEL U11 Plus“ tampa vienas iš naujųjų lyderių. Šis išmanusis telefonas kiekvieną stebina ne tik „Android 7.0“ operacine sistema, bet ir priekyje bei gale integruotomis 16 megapikselių kameromis. Šiuo atveju taip pat svarbu pabrėžti, kad abi šios kameros yra aprūpintos LED blykstėmis, o toks sprendimas kol kas yra didelė naujiena ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (1)