Ir šaldytuve turi būti tvarka - trys daiktai, kurie padės atgauti šaldytuve iššvaistomą erdvę  (1)

Gearbest.com siūlo ne tik elektronikos gaminius, bet ir kitas namuose praverčiančias prekes. Tai – namų apyvokos daiktai, apranga, tekstilė, žaislai ir dar daugybė daiktų. Kai kurie iš jų yra skirti šiokiai tokiai tvarkai namuose įvesti. Šiame straipsnyje kalbame apie tris daiktus iš Kinijos, kurie padės geriau sutvarkyti šaldytuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaldytuvai, kad ir kokie dideli būtų, dažnai tampa neefektyviai išnaudojama erdve. Sunku viską tvarkingai išdėlioti, pasiekti toliau esančius produktus, o neretai maistas šaldytuve apskritai pamirštamas, nes tampa nematomas visoje netvarkoje. Šie daiktai padės susitvarkyti su šiomis problemomis ar bent jau suteiks įkvėpimo į savo gyvenimą įvesti šiek tiek daugiau tvarkos.

Magnetinis butelių laikiklis

Tai – netikėtai paprasta, bet vis tiek puiki idėja. Daugybė butelių turi metalinius kamštelius, kuriuos traukia stiprus magnetas. Pritvirtinus šias magnetines juosteles po lentyna pavyks nušauti du zuikius vienu šūviu – bus išnaudojama įprastai tuščia erdvė ir buteliai įgaus nuolatinę vietą.

Aišku, klausimas, ar buteliai nenukris. Stiprūs neodimio magnetai gali išlaikyti nemažai svorio, o ir juostelės, jei yra tinkamai pritvirtintos, neturėtų nukristi nuo lentynos. Šis magnetinis butelių laikiklis kainuoja vos mažiau nei 9 eurus ir gali išlaikyti 6 butelius.

Nedidelis stalčius

Didžiausia problema šaldytuve – neišnaudota erdvė. Tarp lentynų įprastai yra dideli tarpai. Nedaug maisto produktų pakuočių yra pakankamai aukštos, kad šias erdves išnaudotų, todėl žmonės pradeda maistą krauti vienas ant kito. Galiausiai apačioje esantys produktai tiesiog pamirštami. Tai itin svarbu, jei jie yra maži ir lengvai pasimeta.

Šią problemą gali išspręsti paprasti stalčiai, skirti montuoti po šaldytuvų lentynomis. Jie užima neišnaudotą erdvę ir leidžia tvarkingai susidėti smulkesnius maisto produktus. Vienas toks stalčius kainuoja €3,29, galima rinktis iš trijų spalvų.

Skardinių laikiklis

Kita šaldytuvų tvarkos problema – šaldytuvo gylis. Toliau esantys produktai yra sunkiai pasiekiami, ypač jei šaldytuvas pilnas. Šis laikiklis gali išspręsti bent dalį šios problemos. Į jį tilps keturios skardinės ar buteliai, kuriuos bus lengva įdėti į šaldytuvą, o atėjus laikui – ištraukti. Tam netgi yra skirta rankena.

 

Šis paprastas organizacinis sprendimas kainuoja vos daugiau nei 4 eurus.

Palaikyti tvarką nėra taip lengva, tačiau užduotį sau galima pasilengvinti tam tikromis priemonėmis. Tvarka šaldytuve yra šis tas, ką galima pasiekti lengvai, greitai, o rezultatai džiugins kaskart pravėrus duris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(14)
(-12)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: