Tikros belaidės ausinės, kurias sunku pamesti iš ausų, o dėkle yra papildoma baterija  ()

Daugelis belaidžių į ausis įstatomų ausinių turi laidą, kuris jungia skirtingas įrenginio puses. Aišku, jei gaminys gerai suprojektuotas, tas laidas, dažnai paliekamas už galvos, per daug netrukdo, tačiau dabar rinkoje yra ir tikrai belaidžių ausinių. Pavyzdžiui - „Borofone BE8“, kurios stebina savo forma, dėklu ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Borofone BE8“ - tai tikrai belaidės biudžetinės ausinės. Daug žmonių tokių įrenginių prisibijo, nes mano, kad jos tiesiog iškris iš ausų. Gamintojas apie tai gerai pagalvojo, todėl BE8 turi kabliukus, įsistato giliai ausyje ir nejuda. Šios ausinės turi ir mikrofoną, todėl jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą. Aišku, dėl mažo dydžio jos didelės baterijos neturi, tačiau nustebsite sužinoję, kiek laiko galėsite klausytis muzikos iki įkrovimo.

„Borofone BE8“ ausinėse turi po 60 mAh bateriją. Jų pakaks net 6 muzikos klausymosi valandoms. Tačiau ir po to malonumas nesibaigia, kad ausinių dėklas turi 300 mAh bateriją, kurios pakaks ausinėms įkrauti bent porą kartų. Šis dėklas iš tikrųjų yra ir įkroviklis - jis magnetais prisijungia prie ausinių elektrodų, o patį dėklą reikia prijungti įprastu USB laidu.

Gamintojo teigimu „Borofone BE8“ groja visai neprastai. Jos turi 10 mm garsiakalbį, puikiai atkuriantį tiek žemus, tiek vidutinius dažnius. Aišku, mažos belaidės ausinės negros taip garsiai, kaip didelės, tačiau panašu, kad gamintojas pasistengė, kad „Borofone BE8“ pirkėjai nesigailėtų.

Net ir pokalibiai telefonu bus aiškūs dėl blokuojamo triukšmo ir aukštos kokybės mikrofono. „Borofone BE8“ ausinės, kaip ir kiti panašūs įrenginiai, su išmaniuoju bendrauja „Bluetooth“ ryšiu. Įdomu tai, kad juo pranešama ir ausinių baterijų būklė - savo telefono ekrane matysite, kiek energijos ausinėse liko.

„Borofone BE8“ atrodo viliojančiai jau vien dėl savo formos ir kitų privalumų, tačiau stebina ir kaina. „Borofone BE8“ šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 23 eurus. Kartu su ausinėmis gausite patogų maišelį, USB laidą ir instrukcijas anglų kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()