Paskelbtas ištvermingiausias flagmanas tarp pačių geriausių telefonų: padėjo į pavėsį visus, net ir su didesnėmis baterijomis  (3)

Internetinio portalo „Phone Arena“ specialistai išbandė naujojo „iPhone 8 Plus“ baterijos veikimo laiką. Šis klausimas jaudino daugelį vartotojų, nes „Apple“ sumažino „iPhone 8 Plus“ ir „iPhone 8“ baterijų talpą, tačiau pažadėjo tą pačią autonomiją, kaip ir praėjusių metų modeliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas savo pirkėjų neapgavo, o šis rezultatas iš buvo pasiektas daugiausia naujo, pagaminto naudojant 10 nm technologinį procesą, procesoriaus „A11 Bionic“ dėka.

„IPhone 8 Plus“ baterijos talpa yra 2675 mAh, tuo tarpu „iPhone 7 Plus“ šis parametras siekia 2900 mAh, o „Samsung Galaxy S8 plus“ – 3500 mAh.

Tačiau tai nesutrukdė „„iPhone 8 Plus“ vienu įkrovimu dirbti 10 valandų ir 35 minučių, t. y. beveik pusvalandį daugiau lyginant su pernyksčiu „iPhone 7 Plus“.

Tokiu būdu naujasis „Apple“ išmanusis tapo labiausiai autonomišku flagmanu tarp A lygio prekių ženklų.

Tačiau šioje medaus statinėje yra ir šaukštas deguto – kaip ir kiti „Apple“ išmanieji telefonai, naujiena kraunasi tradiciškai blogai.

Prietaisui visiškai įkrauti prireikia apie 200 minučių, tuo tarpu greito įkrovimo technologijas palaikantys „Android“ išmanieji energijos atsargas papildo dvigubai sparčiau.

Be to, norint pasinaudoti „iPhone 8 Plus“ greito įkrovimo technologija, vartotojui reikia įsigyti specialų įkroviklį ir kabelį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(15)
(16)
(-1)

Komentarai (3)