Sklinda gandai, kad „Apple“ prašo konkurentų pagalbos gaminant naująjį „iPhone“  ()

Pasirodžius informacijai, jog Pietų Korėjos elektronikos milžinas „Samsung“ nesugeba pagaminti pakankamai OLED tipo ekranų artėjančiam „iPhone“ flagmanui, „Apple“ kreipėsi į konkurentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad kompanija kalbasi su LG dėl ekranų gamybos.

Šią savaitę pasirodė pranešimų, kad siekdama patenkinti artėjančią „iPhone 8“ paklausą, „Apple“ žada agresyviai investuoti į naujas LG OLED ekranų gamybos linijas. Kupertino kompanija jau buvo susitarusi su „Samsung“, tačiau šis gamintojas, beje, didžiausias OLED ekranų gamintojas pasaulyje, nesugeba pagaminti pakankamai ekranų.

„Apple“ neva pateikė pasiūlymą LG ir ketina investuoti kiek daugiau kaip du milijardus JAV dolerių, jei LG sutiktų naujas gamybos linijas, bent jau artimiausiu metu, naudoti tik artėjančio „iPhone“ telefono ekranų gamybai. Gamintojui šis pasiūlymas gali patikti, nes LG jau senokai kalba apie tai, kad ketina didinti savo OLED technologija paremtų ekranų gamybą.

Tiesa, LG ateityje gali kilti problemomų, jei bet kokiu atveju turėtų patenkinti „Apple“ OLED ekranų paklausą. Štai „Samsung“ OLED tipo ekranus naudoja savo „Galaxy S8“ išmaniuosiuose telefonuose, naudos ir „Note 8“, tad, žinoma, prioritetą skiria sau. LG tokios problemos neturėtų, nes jų flagmanas „G6“ naudoja LCD tipo ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Mantas Bakutis
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: