Viliojanti akcija išmaniajam „Zeblaze Thor“ laikrodžiui ir nauja ambicinga parduotuvė (Video)  ()

Internetinės parduotuvės iš Kinijos – jokia naujiena ne tik Lietuvoje, tačiau ir visame pasaulyje. Tačiau ar esate girdėję apie „Cafago“ internetinę parduotuvę, kuri savo veiklą pradėjo ne taip jau ir seniai? Joje pastebėjome labai įdomią akciją išmaniajam laikrodžiui „Zeblore Thor“, išsiskiriančiam puikiu dizainu ir labai geru kainos/parametrų santykiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo pat pradžių – „Zeblore Thor“ pasižymi 1,4 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu, kuris dar ir apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Verta atkreipti dėmesį į tai, jog šio laikrodžio korpusas pagamintas iš metalo, o tamsios jo ir dirželio spalvos suteikia itin stilingo ir prabangaus laikrodžio įvaizdį. Pažvelkime į šio išmaniojo laikrodžio specifikacijas ir pagrindines funkcijas.

Viena esminių šio laikrodžio funkcijų – širdie ritmo fiksavimas. „Zeblore Thor“ apyrankėje naudojamas originalus „Samsung“ širdies ritmo fiksavimo lustas su gerokai patobulintu algoritmu. Būtent šios savybės leidžia laikrodžiui itin tiksliai užfiksuoti Jūsų širdies ritmą ir suteikti itin tikslią informaciją apie pokyčius ir pan.

„Zeblore Thor“ išmanusis laikrodis veikia su keturių branduolių procesoriumi, o viduje turi „Android 5.1“ operacinę sistemą. Verta paminėti ir tai, jog laikrodis pasižymi net 16 GB vidine atmintimi. Kaip vieną iš šio aksesuaro privalumą galima būtų įvardinti ir tai, jog ji palaiko SIM korteles.

Laikrodyje yra paruoštas lizdas, kuriame galima įdėti nano SIM kortelę, o pats laikrodis palaiko 3G bei 2G ryšius, todėl Jums kažkur keliaujant net nebūtina su savimi turėtų išmaniojo telefono, jog „Zeblore Thor“. Verta paminėti ir tai, jog šis prietaisas geba prisijungti ir prie Wi-Fi.

Kaip jau minėjome, šis širdies ritmą matuojantis išmanusis laikrodis šiuo metu siūlomas su 56% nuolaida ir kainuoja 87€ (102,89 JAV dolerius).

Kaip jau minėjome, internetinė parduotuvė „Cafago“ yra gana nauja, tačiau labai ambicinga. Į mūsų užklausą, kokiu būdu prekės pristatomos į Lietuvą ir ar pirkėjai nesiskundžia dėl muitų, sulaukėme intriguojančio ir mįslingo atsakymo, kad tai nekelia jokių rūpesčių, prekės į Lietuvą siunčiamos nemokamai, o pirkėjai, nenorėdami turėti rūpesčių dėl mokesčių, turi prieš pirkdami prekę susiekti su parduotuvės klientų aptarnavimo skyriumi ir apie tai informuoti. Daugiau detalių nebuvo paaiškinta, tad lieka tik spėlioti, kokias gudrybes sugalvojo. Tačiau net ir tuo atveju, jei tektų po siuntimo sumokėti PVM, nuolaida šiam laikrodžiui viską atperka. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()