Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūlomas fizinis aktyvumo asistentas „Mgcool Band 3“ – vienas iš rimčiausių konkurentų garsiajam „Xiaomi Mi Band 2“? (Video)  ()

Jeigu bent kartą teko domėtis fiziniais aktyvumo asistentais, tai greičiausiai taip pat teko susipažinti ir su „Xiaomi Mi Band 2“ fiziniu aktyvumo asistentu. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mi Band 2“ ypatingu funkcionalumu tikrai neišsiskiria, tačiau kol kas jis vis dar išlieka bene geriausiai perkamu fiziniu aktyvumo asistentu visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir šiuo atveju galima net neabejoti, jog pagrindinis aspektas leidęs „Xiaomi Mi Band 2“ išsikovoti šias pozicijas yra glaudžiai susijęs su visiems prieinama kaina ir už ja gaunama puikia kokybe.

Vis dėlto labai panašu, kad „Xiaomi Mi Band 2“ pagaliau sulaukė sau tinkamo konkurento. Naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Mgcool Band 3“ nusistovėjusią tvarką yra pasiruošęs sujaukti analogišku funkcionalumu už dar patrauklesnę kainą.

Pavyzdžiui, jeigu fizinis aktyvumo asistentas „Xiaomi Mi Band 2“ Kinijoje paprastai kainuoja apie 19 eurų (šiuo metu su nuolaida jis kainuoja 17€ ir sparčiai graibstomas), tai greičiausiai nustebsite sužinoję, kad „Mgcool Band 3“ dabar galite įsigyti už maždaug 15 eurų.

O jeigu ši kaina atrodo kiek per didelė, tai skubame pranešti, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ 12 val. Lietuvos laiku (9:00 UTC) iki šios savaitės pabaigos kiekvieną dieną dešimt pirmųjų „Mgcool Band 3“ užsakymų dabar priima vos už 9 eurus.

Kalbant apie „Mgcool Band 3“ privalumus itin svarbu pabrėžti, kad šis fizinis aktyvumo asistentas yra aprūpintas 0,66 colių įstrižainės OLED ekranu ir taip pat maloniai stebina integruota net 105 mAh talpos baterija. Tuo tarpu „Xiaomi Mi Band 2“ fizinis aktyvumo asistentas pagal šiuos aspektus šiek tiek nublanksta, kadangi gali pasigirti tik ženkliai mažesniu 0,42 colių įstrižainės OLED ekranu bei vos 70 mAh baterija.

Be to, šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Mgcool Band 3“ fiziniam aktyvumo asistentui yra suteiktas IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas. Priminsime, kad „Xiaomi Mi Band 2“ šiuo aspektu turi tenkintis IP67 sertifikatu, kas reiškia, jog šis fizinis aktyvumo asistentas geba atlaikyti tik trumpalaikį panardinimą po vandeniu mažesniame nei vieno metro gylyje. Tuo tarpu „Mgcool Band 3“ atveju aštuonetas reiškia, kad šis fizinis aktyvumo asistentas turi pilnavertį atsparumą vandeniui, todėl gali būti be jokių problemų naudojamas net ir didesniame nei vieno metro gylyje.

Galiausiai norisi pabrėžti ir tai, kad „Mgcool Band 3“ kaip ir kiti fiziniai aktyvumo asistentai yra aprūpintas pulsometru, geba sekti miego kokybę, fiksuoti nueitus žingsnius, įveiktą atstumą bei sudegintas kalorijas ir taip pat pasižymi integruotu skaitmeniniu laikrodžiu bei begarsiu žadintuvu.

Kalbant apie perspektyvas, sunkiai tikėtina, kad „Mgcool Band 3“ nukonkuruos „Xiaomi Mi Band 2“ vien dėl garsaus vardo, daugelyje situacijų patikrinto veikimo ir puikiai veikiančios programinės įrangos. Tačiau tiems, kas ieško naujovių už pačią geriausią kainą, „Mgcool Band 3“ yra itin įdomus variantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()