Kinijos turgelio stebuklai: 14,1 colių įstrižainės nešiojamas kompiuteris „Chuwi Lapbook Air“ su metaliniu korpusu iš magnio lydinio ir 10000 mAh talpos baterija  (1)

Nepriklausomai nuo to kokią nuomonę turite apie „Apple“ greičiausiai vis tiek teks pripažinti, kad būtent šios korporacijos pademonstruotas nešiojamų kompiuterių dizainas palaipsniui tapo visuotiniu etalonu. Nešiojamų kompiuterių su aliuminio korpusu Lietuvos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu tikrai netrūksta, tačiau tuo pačiu reikia sutikti, kad pastarųjų kaina kol kas yra prieinama tikrai ne kiekvienam. Vis dėlto šią susidariusią nepalankią situaciją dabar puikiai padeda spręsti vietiniai Kinijos gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galbūt kinų nešiojami kompiuteriai pagal technines charakteristikas vis dar primena ekonominės klasės įrenginius, tačiau pastarųjų dizainas jau yra pasiekęs tokias aukštumas, kad kartais praktiškai niekuo nesiskiria net ir nuo tūkstančius eurų kainuojančių garsių gamintojų aukštosios klasės nešiojamų kompiuterių.

Jeigu vis dar sunku tuo patikėti, tiesiog rekomenduojame pasidomėti Kinijoje sukurtu 14 colių „Chuwi Lapbook Air“ nešiojamu kompiuteriu už 340 eurų.

Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad „Chuwi Lapbook Air“ korpusas yra pagamintas iš magnio lydinio. Tuo tarpu 14,1 colių įstrižainės IPS technologijos aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekrano galinis dangtis yra pagamintas iš aliuminio.

Solidų nešiojamo kompiuterio „Chuwi Lapbook Air“ dizainą taip pat padeda sukurti integruoti stereo tipo garsiakalbiai, klaviatūra su baltos spalvos LED pašvietimu bei galinėje dalyje šviečiantis „CHUWI“ logotipas.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad „Chuwi Lapbook Air“ korpuso storis siekia vos 0,6 centimetro (ploniausioje vietoje), o kas svarbiausia tai gamintojui visiškai nesutrukdė šiame nešiojamame kompiuteryje integruoti 10000 mAh talpos bateriją.

Prie puikaus dizaino galima paminėti ir visus aukščiausio lygio ekonominės klasės nešiojamo kompiuterio reikalavimus atitinkančią aparatinę įrangą. „Chuwi Lapbook Air“ šiuo aspektu ypatingas todėl, nes yra aprūpintas 14 nm „Apollo Lake“ architektūros keturių branduolių „Intel Celeron N3450“ centriniu procesoriumi, devintos kartos „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokšte, 8 GB DDR3 tipo operatyviąją RAM atmintine bei eMMC tipo 128 GB talpos vidine atmintimi.

Šiuo atveju svarbu pridėti dar ir tai, kad šis nešiojamas kompiuteris su „Windows 10“ operacine sistema turi dvi USB 3.0 jungtis, integruotą 2,4 GHz bei 5 GHz dažnių ruože veikiantį WiFi ryšio modulį bei M.2 lizdą, kuris esant poreikiui prie „Chuwi Lapbook Air“ papildomai leidžia prijungti maksimalios 256 GB talpos M.2 tipo SSD diską.

Galbūt susidomėjote „Chuwi“ bendrovė, tačiau vis dar manote, kad „Chuwi Lapbook Air“ nešiojamas kompiuteris jums yra kiek per brangus? Jeigu jaučiatės būtent taip, tuomet rekomenduojame pasidomėti kitais šio vietinio Kinijos gamintojo pasiūlymais, kurių šį kartą tikrai netrūksta „Chuwi Price Crash“ išpardavime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai (1)