Kinijos turgelio stebuklai: milžiniškos sėkmės sulaukusio laikrodžio atnaujinimas „Finow Q7 Plus“ – išliko visos gerosios savybės, tačiau dar daugiau spartos ir atminties už tą pačią kainą  ()

Kartais tenka pripažinti, kad vietinėms Kinijos gamintojams trūksta tęstinumo - tam tikros kinų bendrovės gali būti įkurtos vien tam, kad į apyvartą išleistų vieną norimą produktą. Vis dėlto kiniškų išmaniųjų telefonų pavyzdys puikiai parodė, kad kryptingas darbas duoda kur kas geresnį rezultatą. Visiškai normalu, kad rimtesni Kinijos gamintojai šią sėkmę užsinorėjo pakartoti ir kitose rinkose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, bendrovė „Finow“ turi aiškią veiklos viziją nuo pačios pirmosios dienos, todėl šiuo metu bet kuriam potencialiam pirkėjui jau gali pasiūlyti platų išmaniųjų laikrodžių pasirinkimą. Pirmą kartą apie šios bendrovės išmanųjį laikrodį rašėme dar šių metų vasarą. Tai buvo išskirtinis laikrodis tarp kiniškų analogų. „Finow Q7“ išmanusis laikrodis pasižymėjo tokiu dizainu apie kokį jau daugelį metų svajoja daugybė potencialių išmaniųjų laikrodžių pirkėjų. Negana to, kad „Finow Q7“ turėjo odinę apyrankę bei metalinio korpuso rėmelį, šis vandeniui bei dulkėms atsparus (IP65) išmanusis laikrodis pirkėjui dar siūlė pasirinkti ir jam labiausiai patinkantį 1,3 colių įstrižainės ekrane (240 x 240) atvaizduojamą virtualų laikrodžio dizainą, kurį buvo galima parsisiųsti tiesiog iš interneto.

Visa tai neliko nepastebėta - „Finow Q7“ tapo vienu perkamiausiu išmaniųjų laikrodžiu tarp kiniškų analogų – neverta stebėtis, jog pirmos partijos buvo iššluotos. Tačiau „Finow“ nusprendė ant laurų nemiegoti ir vietoj to, kad papildytų išparduotą partiją, šį rudenį sukūrė atnaujintą šio išmaniojo laikrodžio versiją „Finow Q7 Plus“.

„Finow Q7 Plus“ išlaikė visas pirmtako stiprybes – turi klasikinio laikrodžio dizainą, gali pasigirti integruotu SIM kortelės lizdu, todėl be jokių problemų gali veikti net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono.

GPS ryšio modulis šį išmanųjį laikrodį dar leidžia naudoti ir kaip patogią GPS navigaciją, o įdiegta „Android 5.1“ operacinė sistema „Finow Q7 Plus“, žinoma, aprūpina ir daugybe kitų papildomą funkcionalumą garantuojančių taikomųjų programų (skaičiuotuvas, diktofonas, „Youtube“, „Facebook“, „Skype“ ir t.t.). Be to, išmanusis laikrodis „Finow Q7 Plus“ taip pat turi integruotą pulsometrą bei žingsniamatį, todėl daugeliui pirkėjų puikiai pasitarnauja ir kaip fizinis aktyvumo asistentas.

Didelio susidomėjimo sulaukęs „Finow Q7“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse vasaros sezono metu kainavo apie 50 eurų. Naujosios kartos išmanusis laikrodis „Finow Q7 Plus“ be nuolaidų kainuos 68€, tačiau anonso proga skirtoje akcijoje jį pardavinėja už praktiškai identišką – 52€ kainą. Šis naujos kartos išmanusis laikrodis maloniai stebina ne tik išsaugota patrauklia kaina, bet taip pat dar gali pasigirti ir dviem svarbiais techniniais patobulinamais.

Priminsime, kad „Finow Q7“ buvo komplektuojamas su 4 GB vidine ROM atmintimi ir kaip laikrodžiui, galingu dviejų branduolių „MediaTek MTK6572“ centriniu procesoriumi. Tuo tarpu naujos kartos išmanusis laikrodis „Finow Q7 Plus“ jau yra aprūpintas dar našesniu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi bei dvigubai didesne 8 GB vidine ROM atmintimi. Panašu, jog tai bus vienas iš sparčiausių išmaniųjų laikrodžių savo kainos diapazone.

Tenka pripažinti, kad šie aspektai yra itin svarbūs bet kuriam pirkėjui, kadangi garantuoja ne tik geresnį našumą, bet taip pat ir kur kas didesnę laisvę personalizuojant šį išmanųjį laikrodį pagal savo poreikius. Juk sutikite, kad dvigubai daugiau vietos taikomosios programoms, nuotraukoms ir muzikos rinkmenoms už tą pačią kainą atsisakyti tikrai nebūtų itin racionalu.

Galiausiai šiuo atveju norisi pridėti, kad šis naujos kartos išmanusis laikrodis su 1,3 colių įstrižainės ekranu (240 x 240) yra aprūpintas 512 MB operatyviąją RAM atmintine, 2G, 3G, Bluetooth, jau minėtais GPS ir WiFi ryšio moduliais, 2 megapikselių kamera, 430 mAh talpos baterija, pulsometru ir taip pat dar gali pasigirti iš karto įdiegta „Android 5.1“ operacine sistema bei atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtinančiu IP65 sertifikatu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai ()