Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas planšetinis kompiuteris „Teclast Master T10“ - tai flagmanas su 2.5K raiška, puikiu našumu ir integruotu piršto antspaudų skaitytuvu (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad planšetiniai kompiuteriai tikrai negali pasigirti tokiu populiarumu kaip išmanieji telefonai. Tačiau šiuo atveju tikrai taip pat būtų neteisinga teigti, kad planšetiniai kompiuteriai pamažu tampa tik dar vienu įrašu istorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Lietuvos elektorinėse parduotuvėse šiuo metu galima įsigyti pačių įvairiausių gamintojų planšetinių kompiuterių, todėl griežtai tvirtinti, kad ši rinka yra niekam neįdomi – netikslinga. Be to, šiai rinkai papildomos gyvybės nuolatos stengiasi įpūsti ir vietiniai Kinijos gamintojai.

Priminsime, kad Kinijoje planšetinių kompiuterių gamyba bene aktyviausiai užsiima „Teclast“ bendrovė. Tai, jog šios pozicijos gamintojas tikrai nesiruošia užleisti artimiausioje ateityje įrodo ir dar visai neseniai anonsuotas planšetinis kompiuteris „Teclast Master T10“ - jis oficialiai vadinamas 2017 m. kompanijos flagmanu.

Jeigu sau tinkamo 10,1 colių įstrižainės „Android“ planšetinio kompiuterio Lietuvoje išsirinkti nepavyksta, atkreipti dėmesį į „Teclast Master T10“ tikrai vertėtų. Tik šiuo atveju iš karto norėtųsi akcentuoti tai, kad šis planšetinis kompiuteris neturi 3G/4G ryšio modulio, kas reiškia, jog „Teclast Master T10“ prieigą prie interneto turi tik tada, kai pavyksta prisijungti prie WiFi prieigos taško.

Kitaip sakant, „Teclast Master T10“ labiausiai orientuotas į tuos pirkėjus, kurie jau seniai svajoja apie aukštesnio lygio mobilumą kasdieninėje buityje. Pavyzdžiui, ar kada nors susimąstėte kiek papildomų veiksmų turite atlikti prie savo kompiuterio, kai reikia patikrinti elektroninį paštą ar tiesiog norite susipažinti su žiniasklaidos naujienomis? Žinoma, bent dalį dalykų puikiai atlieka ir išmanusis telefonas, bet yra didelis komforto skirtumas, kaip patogiai sėdint ant sofos naršyti po interneta – ar su 5,5“ įstrižainės telefonu, ar su 10“ įstrižainės planšetu. Tai viena iš priežasčių, kodėl planšetai vis dar perkami, nekalbant ir apie dar įdomesnes panaudojimo galimybes, pavyzdžiu, kaip multimedijos centras automobilyje.

Paprastai kalbant, planšetinis kompiuteris daugumą kasdieninių užduočių leidžia atlikti kur kas sparčiau, o kas svarbiausia, taip pat kainuoja gerokai mažiau nei nešiojamas kompiuteris.

Kinijos elektroninėse parduotuvėse „Teclast Master T10“ dabar galima įsigyti už maždaug 180 eurų, o ši kaina atrodo dar racionaliau tada, kai potencialus pirkėjas pasidomi šio planšetinio kompiuterio techninėmis charakteristikomis. „Teclast Master T10“ yra aprūpintas 10,1 colių įstrižainės 2.5K raiškos (2560 x 1600) IPS technologijos ekranu, šešių branduolių „MediaTek MTK8176“ centriniu procesoriumi, „IMG PowerVR GX6250“ vaizdo plokšte, 13 megapikselių kamera, itin talpia 8100 mAh baterija bei 4 GB operatyviąja RAM ir 64 GB vidine ROM atmintimis.

Be to, šis metalinį korpusą turintis planšetinis kompiuteris taip pat yra suderinamas su 128 GB talpos Micro SD atminties kortelėmis ir yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema. Dideliu „Teclast Master T10“ privalumu tampa ir galinėje dalyje integruotas piršto antspaudų skaitytuvas. Ir nors šis techninis sprendimas nėra naujiena „Samsung“ ar „Apple“ planšetiniuose kompiuteriuose, vietiniai Kinijos gamintojai kol kas tai gali pasiūlyti itin retai. Šiuo atveju galbūt netgi galima sakyti, kad „Teclast Master T10“ – tai vienas iš pirmųjų kiniškų planšetinių kompiuterių su integruotu piršto antspaudų skaitytuvu.

Anonso proga „Teclast Master T10“ kainuoja 184€, per kartą leidžiamą pirkti ne daugiau 3 vienetų – panašu, jog tai apsauga nuo per didelio perpardavinėtojų aktyvumo, nes pagal kainą tai tikras geras produktas ir kitose šalyse būtų galima parduoti kur kas aukštesnėmis kainomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(6)
(10)

Komentarai ()