Kinijos turgelio stebuklai: daugiafunkcinis LED stalinis šviestuvas su belaidžiu krovikliu, lauko šviestuvas su saulės elementais ir naujos kartos automobilinis USB įkroviklis  (4)

Po santykinai ilgos vasaros tylos dauguma gamintojų pagaliau ir vėl kur kas aktyviau pradeda pristatinėti savo naujus produktus. Analogiškas tendencijas jau galima pajusti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse, tačiau kinai į šią situaciją yra linkę žvelgti dar kūrybiškiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šios savaitės išpardavime „Half Price Flash Sale“ kartu su naujais gamintojų pasiūlymais taip pat lygiagrečiai siūlo pasidomėti ir seniau pristatytais, tačiau pirkėjų jau kur kas seniau palankiai įvertintais produktais.

Itin modernus ir daugiafunkcinis stalinis šviestuvas

Jeigu artėjanti mokslo metų pradžia privertė įsigyti rašomąjį stalą, tai greičiausiai artimiausiu metu gali tekti pasidomėti ir staliniais šviestuvais. Vieną tokių kinai šią savaitę siūlo įsigyti už 25 eurus. Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad pirkėjų pamėgtas stalinis šviestuvas „WD102“ stebina ne tik minimalistiniu dizainu, bet ir neįtikėtinai geru funkcionalumu.

Pradėti reikėtų nuo to, kad šis LED šviestuvas gali pasigirti keičiama šviesos spalvos temperatūra (2800K / 3400K / 4500K / 5600K) bei ryškumu, o kas svarbiausia taip pat yra aprūpintas net dviem USB tipo jungtimis (USB-A ir Micro USB).

Vis dėlto įdomiausia yra tai, kad „WD102“ stove gamintojas dar nusprendė integruoti ir universalų Qi standarto įkroviklį, kas reiškia, jog ši stalinė lempa Qi protokolą palaikančių elektroninių įrenginių bateriją gali įkrauti tiesiog belaidžiu būdu.

Lauko šviestuvas su saulės elementais

Jeigu domitės lauko apšvietimo sprendimai su saulės elementai, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 35 eurus kainuojančiu naujos kartos „Zanflare VCT-SLB-056“ šviestuvu.

Šis drėgmei bei dulkėms (IP44) atsparus šviestuvas ypatingas tuo, nes yra aprūpintas net trimis saulės elementais, gali pasigirti talpia 2600 mAh baterija ir integruoju plataus 120 laipsnių kampo judesio davikliu, kuris veikia net 4-8 m. atstumu.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad šis iš 71 SMD2835 tipo LED sudarytas šviestuvas ypatingas dar ir dėl to, nes gali veikti trijuose skirtinguose darbo režimuose („Steady On“, „Dim Lighting“ ir „Strong Lighting“).

Automobilinis USB įkroviklis

Skaitytojams, kurie ieško naujo automobilinio USB įkroviklio šią savaitę taip pat pasisiekė, nes naujos kartos USB įkroviklį „Roidmi 3S Dual“ šią savaitę kinai pardavinėja vos už 12 eurų.

Kaip jau galima suprasti iš pavadinimo, „Roidmi 3S Dual“ yra aprūpintas net dviem 2,4 A išėjimo srovę gebančiomis užtikrinti USB jungtimis, tačiau ypatingas tampa dar ir dėl to, nes gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu bei FM siųstuvu. Šis sprendimas itin praverčia tada, kai muziką per automobilyje integruotą garso aparatūrą norisi transliuoti tiesiog iš savo išmaniojo telefono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (4)