Dienoms trumpėjant ir artėjant rudeniui - 8 žibintuvėliai visoms gyvenimo situacijoms: nešiojami kišenėse, dedami ant galvos ar tvirtinami prie dviračio  (1)

Ruduo jau visai čia pat. Vakarai vis tamsesni - džiaugtis dienos šviesa galime vis trumpiau. Todėl vėl tenka išsitraukti žibintuvėlius. Šiame straipsnyje pristatome 8 pigius, kokybiškus žibintuvėlius iš Kinijos, kurie nustebins savo funkcionalumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Ant galvos nešiojamas „Boruit RJ“

Kartais stovyklaudami ar šiaip dirbadmi lauke negalime vienoje rankoje laikyti žibintuvėlio. Pavyzdžiui, naktį prireikus pasikeisti automobilio ratą darbui reikalingos abi rankos. „Boruit RJ“ yra galingas ant galvos nešiojamas žibintuvėlis. Jo šviesos srautas - net 5000 liumenų. „Boruit RJ“ yra atsparus vandeniui ir naudoja įprastas, įkraunamas 18650 baterijas. „Boruit RJ“ kainuoja mažiau nei 16 eurų. Aišku, nedaug žmonių naudoja ant galvos naudojamus žibintuvėlius, daugelis nori patogų šviesos šaltinį nešiotis kišenėje.

2. Kišeninis „Lumintop Tool“

„Lumintop Tool“ - kišeninis žibintuvėlis, kurį galima nešioti tarso kokį raktų pakabuką. Jis toks mažas, kad telpa delne. Aišku, tai nėra labai ryškus šviesos šaltinis - šviesos srautas siekia tik 80 liumenų. Tačiau jį taip patogu nešiotis, kad jį visada turėsite su savimi. Juolab, kad „Lumintop Tool“ yra labai kokybiškas ir jo aliuminis korpusas nepraleidžia vandens - atitinka IPX8 standartą.

„Lumintop Tool“ žibintuvėlis kainuoja šiek tiek daugiau nei 16 eurų ir naudoja vieną AAA bateriją.

3. „Convoy C8“

„Convoy C8“ yra įprastas, visiems gerai pažįstamas LED prožektorius. Jis yra puikiai vertinamas Gearbest.com portale, kur turi visas 5 žvaigždutes. Jo šviesos srautas siekia 960 liumenų, kurie išgaunami naudojant įprastą 18650 bateriją. „Convoy C8“ turi tvirtą aliuminio korpusą ir yra patogus laikyti.

„Convoy C8“ kainuoja šiek tiek daugiau nei 15 eurų, galima rinktis iš juodos ar pilkos spalvos.

4. Plonas „BudgetlightForum 348“

Dažnai šviesos prireikia tik labai trumpam ir labai nedaug. Pavyzdžiui, kuomet tamsoje bandote surasti durų spyną ar įskaityti kokį nors užrašą. Todėl nemažai žmonių nešiojasi į rašiklius panašius žibintuvėlius. „BudgetlightForum 348“ būtent toks ir yra. Jo šviesos srautas siekia 240 liumenų, kurių tikrai pakaks arti esantiems objektams apšviesti, o korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno.

„BudgetlightForum 348“ kainuoja €10,20, turi tik vieną režimą (paprasčiau naudoti) ir naudoja vieną 10440 arba AAA bateriją.

5. XX2 dviračio žibintas

Vien todėl, kad trumpėja dienos, mažiau važinėti dviračiais nepradėsime, bet būtina įsigyti kokybišką žibintą. XX2 šviesos srautas siekia net 2000 liumenų. Šis žibintas neturi integruotos baterijos - naudoja ir taip daugelio turimą išorinę bateriją. Tuo atveju, jei išorinės baterijos dar neturite, pasižvalgykite po geriausiai pirkėjų vertinamas išorines baterijas

XX2 yra lengvai tvirtinamas prie dviračio rankenos ir yra atsparus vandeniui bei dulkėms - atitinka IP65 standartą.

XX2 šiuo metu kainuoja vos daugiau nei 9 eurus

Žinoma, jei jau montuosite priekinį žibintą prie dviračio, nepamirškite ir galinio, kad ir tokio už 3€.

6. Lankstus žibintuvėlis

Ar dažnai būna, kad jūsų turimas žibintuvėlis negali apšviesti sunkiai pasiekiamų vietų? Tam ir sukurtas šis lankstus teleskopinis prožektorius. Jo šviesos srautas siekia 200 liumenų - to pilnai pakanka, nes šis žibintuvėlis yra skirtas arti esantiems daiktams apšviesti. Gerai tai, kad jo korpusas turi du stiprius magnetus - vieną priekyta ir vieną gale. Tai leidžia pakelti nukritusias monetas ar kitus metalinius daiktus ar šį žibintuvėlį tvirtai tarsi stalinę lempą pastatyti ant kokio nors metalinio paviršiaus.

Šis žibintuvėlis kainuoja mažiau nei 6 eurus, galima rinktis iš juodos ar mėlynos spalvos.

7. Galingasis „SolarStrom Raging“

Kai kurie žmonės nori aukščiausios kokybės žibintuvėlio. „SolarStrom Raging“ yra tvirtas ir labai ryškus. Jo šviesos srautas siekia net 4000 liumenų. Jo lęšis yra pagamintas iš grūdinto stiklo, o reflektoriai - iš aliuminio. „SolarStrom Raging“ naudoja keturias 18650 baterijas.

„SolarStrom Raging“ kainuoja  €42,48. Vienintelis nusiskundimas, kurį turi kai kurie pirkėjai - didelis svoris - „SolarStrom Raging“ sveria daugiau nei 400 gramų.

8. Pailginamas „UltraFire UF“

„UltraFire UF“ yra lankstus žibintuvėlis ta prasme, kad galite pasirinkti jo ilgį. Korpusas susideda iš kelių dalių ir vieną iš jų išėmus žibintuvėlis sutrumpėja. „UltraFire UF“ yra pakankamai ryškus, naudoja vieną arba dvi 18650 baterijas. Ilgesnis žibintuvėlis ilgiau švies, o trumpesnį patogiau nešioti.

„UltraFire UF“ kainuoja €18,34.

Išsirinkti gerą žibintuvėlį nėra taip lengva, kuomet jo nelaikote rankoje. Visgi, atkreipkite dėmesį į vartotojų atisliepimus, naudojamas medžiagas ir baterijas. Taip pat turite nuspręsti, kokio šviesos srauto jums reikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)