Skaitytojų vasaros iniciatyva: puikiai valdoma IP vaizdo kamera, T10 LED lemputės automobiliui ir pirmi įspūdžiai pabandžius viryklės sąnaudų „taupytoją“  ()

Trumpai pasidalinsiu įspūdžiais apie kelis produktus, kuriuos šią vasarą užsakiau iš Kinijos parduotuvės „Gearbest“. Pirmiausia apie IP kamerą „ESCAM G02“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kamera „ESCAM G02“ keliavo ilgokai, taip pat iš Olandijos, be mokesčių – kaip ir dauguma kitų prekių, kurios buvo užsakytos iš „Gearbest“. Jei trumpai, tai visai nebloga kamera, apibendrinant funkcionalumą - valdoma nuotoliniu būdu, sukasi turbūt 300 laipsnių kampu. Valdymas atliekamas su „Android“ arba „iOS“ programėle, kuri nekelia jokių problemų ir visad veikia korektiškai.

Yra Motion atpažinimai, nemažai nustatymų kameros vaizdui ir garsui optimizuoti, tik deja vaizdas nėra labai geras, ypač naktį. Visgi - tai sąlyginis kokybės įvertinimas – neturint su kuo palyginti, vaizdas visai neblogas, tačiau jei lyginant su anksčiau mano aprašyta „Xiaomi Fang“ kamera, tai vaizdo kokybė atsilieka abiem atvejais (filmuojant tiek dieną, tiek naktį). Tačiau dėl to turbūt neverta stebėtis, nes „Xiaomi Fang“ turi 1080P raišką, o „ESCAM G02“ - 720p.

Lyginant pagal garsą, „ESCAM G02“ yra šiek tiek prastesnis - traška kartais, bet naudotis galima, o štai mikrofonas veikia visai neblogai -  galima laisvai pasišnekėti.

Pačios kameros vaizdo nustatymus plačiau galima sukonfiguruoti ir per HTTP servisą prisijungus per paprastą kompiuterį.

T10 LED lemputes automobiliui

Taip pat esu išbandęs paprastas T10 LED lemputes automobiliui. Kažko ypatingo šiuo atveju nepasakysi, tačiau iš daugelio mėgintų kol kas šios atlaikė ilgiausiai be trūkčiojimų ir nesugendant. Ryškumas nėra didelis, bet pakankamas. O štai kaina - super.

Dujinės viryklės sąnaudų „taupytojas“

Savo laiku suintrigavo dujinės viryklės sąnaudų „taupytojas“. Pamėginau, na ugnis dega tikrai kitaip, bet ne taip, kad atrodytų jog pasiskirstytų daug siauriau aplink puodą - galbūt tik šiek tiek siauriau apima puodo dugną ir galbūt tai ir leidžia efektyviai ir greičiau jį įkaitinti. Tačiau kol kas smagiausia, kad įkaitęs tinklelis šviečia raudonai, tai atrodo keistokai ir naktį, net tamsoje labai gražiai šviečia.

Mindaugas M.


Siųskite savo istorijas apie įdomius ir naudingus produktus iš Kinijos el. paštu info@technologijos.lt, o geriausios iš jų bus apdovanotos 100$, 50$, 20$ vertės prizais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(11)
(-2)

Komentarai ()