Kinijos turgelio stebuklai: studentams skirtas išpardavimas vilioja itin mobiliu projektoriumi smagiems vakarams su draugais, į kišenę telpančia mobilia kolonėle ir itin patraukliu lenktu monitoriumi su „flicker free“ technologija  ()

Ruošiantis artėjantiems mokslo metams dažnai prireikia pačių netikėčiausių prekių. Tenka pripažinti, kad žmonių įpročiai taip pat keičiasi, todėl įvairūs elektroniniai aksesuarai vis dažniau tampa nepamainomais pagalbininkais. Šiuo atveju ne išimtis yra netgi studijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tą puikiai supranta ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“, o tai šią savaitę bene geriausiai patvirtina „Smart Campus Gear“ išpardavimas. Kadangi pastarasis išpardavimas akcentuoja artėjančius mokslo metus, jame galima įsigyti kanceliarinių prekių, tačiau „Smart Campus Gear“ taip pat tikrai stebina ir savo nestandartiniais pasiūlymais.

Mobilumą vertinantiems skaitytojams - projektorius „H96 – P“

Skaitytojams, kurie vertina mobilumą ir nestandartinius aksesuarus, šią savaitę neabejotinai būtina atkreipti dėmesį į 170 eurų kainuojantį mažų gabaritų (14,5 x 7,85 x 1,7 cm) projektorių „H96 – P“. Šiuo atveju įdomu yra tai, kad „H96 – P“ yra aprūpintas talpia 3500 mAh baterija ir taip pat trijų metrų atstumu maksimaliai gali projektuoti net 120 colių įstrižainės vaizdą (tikroji „native“ raiška –854 x 480).

Be to, šiam projektoriui papildomo funkcionalumo prideda ir integruoti WiFi, Bluetooth ryšio moduliai bei įdiegta „Android 5.1“ operacinė sistema. Pavyzdžiui, įsivaizduokite konkrečią situaciją, jog esate gamtoje ir vaizdą į „H96 – P“ projektorių iš išmaniojo telefono transliuojate DLNA protokolu, tačiau prie šio projektoriaus taip pat dar prijungiate kokybišką belaidę Bluetooth kolonėlę.

Argi visa tai skamba nepatraukliai? Ne ką mažiau įdomu yra ir tai, kad esant reikalui prie „H96 – P“ taip pat galima prijungti ir tokias žaidimų konsoles, kaip „Sony PlayStation 4“ ar „Xbox“.

Kišenėje telpanti belaidė kolonėlė „AEC BT207“

Įvairių belaidžių garso kolonėlių pasiūlymų Kinijoje tikrai netrūksta, tačiau apie potencialią galimybę, jog tokį aksesuarą galime nešiotis kišenėje greičiausiai susimąstome retai. Vis dėlto kinams pavyko įgyvendinti net ir tai, o tuo įsitikinti praktiškai galite tiesiog susipažinę su 10 eurų kainuojančia mažų gabaritų (9 x 4,8 x 1,5 cm) belaide Bluetooth kolonėle „AEC BT207“.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad ši metalinį korpusą turinti kolonėlė yra aprūpinta 600 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali veikti net iki 6 valandų. Vis dėlto planuojant įsigyti „AEC BT207“ iš karto reikėtų nusiteikti atitinkamai garso kokybei. Kitaip sakant, tiesiog tokio dydžio korpuse net ir techniškai neįmanoma integruoti itin gera garso kokybe išsiskiriančių garsiakalbių.

Lenktas aukštosios raiškos monitorius „HKC C7000“

Jeigu galvojate, kad kokybišką kompiuterio monitorių galite įsigyti tik Lietuvoje, tai norime priminti, kad laikai keičiasi. Pavyzdžiui, 14 mm storio korpusu išsiskiriantį 27 colių įstrižainės monitorių „HKC C7000“ su lenktu aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šią savaitę galite įsigyti vos už 182 eurus.

Galiausiai čia svarbu pridėti ir tai, kad šis monitorius gali pasigirti 6 ms reakcijos laiku, 60 Hz atnaujino dažniu, 250 cd/m2 ryškumu, R1800 lygmens monitoriaus išlenkimu bei 20000000:1 dinaminiu kontrastingumo santykiu.

Visgi svarbiausia, jog ekranas pasižymi „flicker free“ technologija, todėl jautresniems žmonėms neturėtų sukelti nuovargio jausmo net ir ilgiau prie jo padirbėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()