„Bluedio“ rinkai siūlo gražią ir itin kokybišką belaidę kolonėlę, kurios atkuriamo garso kokybei vargu ar kas gali prilygti  (5)

Kinų rinkoje galima aptikti daugybę įvairių įdomių produktų, kurių taip paprastai parduotuvėse nerasi. Aišku, nemažai žmonių dvejoja dėl šių daiktų kokybės, bet kai kuriais vardais tikrai galima pasitikėti. „Bluedio“ yra vienas iš jų – tik pažiūrėkite kokią kolonėlę su „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ moduliais ši kompanija sukūrė!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis belaidžių kolonėlių naudoja tik „Bluetooth“ technologiją – tai tarsi nerašytas standartas. Jos, aišku, daugeliui pakanka, tačiau kai kuriais atvejai prisijungimas per „Wi-Fi“ yra tiesiog patogesnis ir patikimesnis. Juk ir ne visi kompiuteriai ar kiti prietaisai palaiko „Bluetooth“. Šis kolonėlė turi abi technologijas, o tai jai suteikia lankstumo ir prisideda prie įrenginio mobilumo.

Pati „Bluedio“ kolonėlė yra gana maža, todėl lengvai tilps ir į kuprinės kišenę, ir į rankinę ar automobilio daiktadėžę. Beje, patogų dėklą rasite kolonėlės pakuotėje, todėl juo, kaip ir audio kabeliu, jei nusprestumėte, kad nenorite naudotis nei „Bluetooth“, nei „Wi-Fi“, jau pasirūpinta už jus. Baterijos pakaks net 5 valandoms, ją, žinoma galima įkrauti įprastu USB laidu. Tačiau svarbiausia ne tai, kas bus pakuotėje, o kaip ši kolonėlė groja.

„Bluedio“ šį tą apie garso technologijas išmano – tai įrodyta kuriant jau ne vieną ausinių porą. Ši kolonėlė turi du 52 mm garsiakalbius, kiekvieno iš jų galia siekia 5 W. Jie pagaminti iš stiklo pluošto, kad garsas būtų švelnus ir, kaip dažnai sakoma, neturėtų aštrių kampų. Tačiau tai nereiškia, kad jums pritrūks žemų dažnių virpesio – kolonėlės viduryje yra pasyvus žemų dažnių garsiakalbis, kuris užtikrina, kad būtų grojamas platus dažnių spektras ir muzika skambėtų gyvai.

Nors tai svarbu ne visiems, reikia pastebėti, kad atrodo ši kolonėlė tikrai neblogai. Jos korpusas yra pagamintas iš ekologiškų, subraižymams atsparių medžiagų. Jis dekoruotas stilizuotu pasaulio žemėlapiu, nupieštu iš šalių pavadinimų. Kolonėlės viršuje rasite pagrindinius valdymui reikalingus mygtukus.

Tai kiek kainuoja ši kokybiška, graži ir itin kokybiškai grojanti „Bluedio“ kolonėlė su visais laidais, dėklu ir instrukcija anglų kalba? Daug tai ar mažai spręsti jums – ši belaidė „Bluedio“ kolonėlė kainuoja vos daugiau nei 68 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: