Kinijos turgelio stebuklai: septynis skirtingus baterijų tipus kraunantis pakrovėjas, itin universali 1080p raiškos IP kamera, ir kainos rekordus mušantis madingiausios išvaizdos telefonas (Video)  (2)

Atėjus rudens sezonui daugelis Kinijos elektroninių parduotuvių potencialius pirkėjus savo pusėn stengiasi patraukti tęstinumą turinčiais išpardavimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad vieną tokių pristatėme praėjusią savaitę.

Po savaitę trukusios įžangos, per kurią specialių pasiūlymų taip pat netrūko, šią savaitę pagaliau jau galime susipažinti ir su pagrindiniais „AutumnHarvestParty“ išpardavimo pasiūlymais.

Kadangi pastarųjų šį kartą tikrai netrūksta, nusprendėme atrinkti tris įdomiausius produktus, kurie šiuo atveju stebina savo įdomia paskirtimi, funkcionalumu arba kaina.

Itin universalus ir net septynis skirtingus baterijų tipus kraunantis pakrovėjas

Kinijoje parduodamų baterijų įkroviklių pasirinkimas yra tikrai labai platus. Vis dėlto įdomiausia yra tai, kad kinai taip pat ryžtasi gaminti kiek nestandartinius baterijų įkroviklius, kurie gali praversti ne tik buitiniam vartotojui, bet ir patyrusiam profesionalui.

Pavyzdžiui, itin universalus ir net septynis skirtingus baterijų tipus (LiFe, Li-ion,LiPo, LiHV, NiMH, NiCd, Pb) palaikantis įkroviklis „iSDT Q6 Plus“šią savaitę kainuoja 37 eurus.

„iSDT Q6 Plus“ įkroviklis ypatingas tuo, nes techniškai gali būti maitinamas iš 7 – 23V nuolatinės įtampos elektros šaltinio.

Tuo tarpu šio baterijų įkroviklio išėjimo įtampa siekia iki 30 V, o maksimali srovė – 14 A. Tai reiškia, kad techniškai „iSDT Q6 Plus“ maitinimą privalo gauti ne tiesiogiai iš elektros tinklo, kur turime kintamą įtampą (AC), bet iš kitos baterijos ar specialaus nuolatinės įtampos (DC) adapterio.

Pakrovėjas specialiai gamintas tarptautinei rinkai, tad jo valdymo sąsaja palaiko anglų, prancūzų ir vokiečių kalbas.

Itin pigi IP kamera su WiFi ryšio moduliu, RJ-45 tipo Ethernet jungtimi bei Micro SD

Jeigu domitės IP kamerų pasiūlymais, tai jų Kinijos elektroninėse parduotuvėse matėte greičiausiai ne vieną ir ne du.

Vis dėlto kai kurie gamintojai savo potencialiems pirkėjams stengiasi pasiūlyti papildomus privalumus.

Pavyzdžiui, aukštosios raiškos (1080p) 13 eurų kainuojanti, nuotoliniu būdu valdoma (PTZ) IP kamera „ZS - GX1“ yra ypatinga tuo, nes turi ne tik WiFi ryšio modulį, bet ir RJ-45 tipo Ethernet jungtį bei Micro SD kortelės lizdą.

Skaitytojai, kurie yra susipažinę su IP kamerų rinka šiuo atveju tikrai sutiks, kad tokį derinį retai siūlo net ir garsūs IP kamerų gamintojai, o tais atvejais kai siūlo reikalauja mokėti triženkles sumas.

Be to, čia dar galima pridėti tai, kad „ZS - GX1“ gali pasigirti naktiniu pašvietimu, integruotu judesio davikliu, mikrofonu bei garsiakalbiu.

Labai patogi kameros savybė – galimybė nuotoliniu būdu per programėlę keisti jos pasukimo kampą – ji apsisuka 360 laipsnių kampu pagal horizontalę, o pagal vertikalią jos posūkio kampas – 120 laipsnių.

Kainos rekordus mušanti madingiausios išvaizdos išmanusis „UmidigiCrystal“

Kaip ir buvo galima tikėtis, „AutumnHarvestParty“ išpardavimas taip pat nepašykštėjo išmaniųjų telefonų pasiūlymų.

Nors čia ką nors nustebinti sunku, tačiau peržiūrėję visus pasiūlymus nusprendėme, kad „UmidigiCrystal“ ekonominės klasės išmanusis telefonas gal sudominti skaitytojus, kurie ieško itin pigaus išmaniojo telefono.

Žinoma, traukos objektu šį kartą tampa ne „UmidigiCrystal“ techninės charakteristikos („MediaTekMTK6737T“, 2 GB RAM, 16 GB ROM, dviguba (13 MP + 5 MP) galinė kamera), bet 5,5 colių įstrižainės itin siaurą kraštinį rėmelį turintis aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranas bei neįtikėtinai maža vos 87 eurų kaina.

Palyginimui priminsime, kad skaitytojai, kurie nori išbandyti ne tik berėmio ekrano privalumus, bet taip pat trokšta ir santykinai geros spartos, net ir Kinijoje už panašiais atrodantį naujos kartos išmanųjį telefoną „Elephone S8“ privalo mokėti bent jau du kartus daugiau.

Žinoma, „Elephone S8“ yra spartesnis telefonas, bet jei svarbu kaina, o ne sparta, itin madingos išvaizdos telefoną pigiau nei už 87 € surasti bus labai sunku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: