Kinijos turgelio stebuklai: techniniais parametrais daugelį konkurentų lenkiantis išmanusis telefonas „Nubia Z17 Mini“ žada nustebinti įspūdinga ištverme (Video)  ()

Vietinių Kinijos gamintojų išmanieji telefonai garsėja puikiu dizainu, tačiau techninių charakteristikų aspektu gali pasigirti tikrai ne visada. Tačiau labai panašu, kad situacija pamažu keičiasi į gerąją pusę, nes vietiniai Kinijos gamintojai vis dažniau ryžtasi išleisti tarptautines savo išmaniųjų telefonų versijas. Ši kartą taip sutapo, kad būtent tokio išmaniojo telefono gamybos ėmėsi ne kas kitas, o gerai žinomo gamintojo „ZTE“ dukterinė įmonė „Nubia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu esate pasiryžę sumokėti šiek tiek daugiau nei įprastai, tačiau ieškote visomis prasmėmis tikrai kokybiško kiniško išmaniojo telefono, tai net neabejojame, kad pažintis su „Nubia Z17 Mini“ šį kartą tikrai gali būti lemtinga.

Šio LTE išmaniojo telefono kokybę patvirtina ne tik patvarus metalinis korpusas, bet ir visus tarptautinius standartus atitinkantis aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 652“ centrinis procesorius.  Be to, „Nubia Z17 Mini“ taip pat yra aprūpintas „Adreno 510“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Čia dar galima pridėti tai, kad šio išmaniojo telefono vidinę atmintį bet kada galima praplėsti dar 200 GB naudojant Micro SD tipo kortelę.

Tęsiant toliau reikėtų atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad išmanusis telefonas „Nubia Z17 Mini“ taip pat gali pasigirti 5,2 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080, 424 PPI) ekranu bei 2950 mAh talpos baterija. Nors šiuo atveju baterijos talpa nėra pati didžiausia, tačiau gamintojas tvirtina, kad „Nubia Z17 Mini“ be papildomos įkrovos įprastai gali tarnauti net apie dvi paras.

Pasak gamintojo, tokius gerus rezultatus su santykinai mažos talpos baterija šiam išmaniajam telefonui pavyksta pasiekti dėl integruoto „NeoPower“ techninio sprendimo. Ši technologija ypatinga tuo, nes inovatyviai geba valdyti ir optimizuoti net tik CPU, bet ir GPU bei ekrano suvartojamus energijos resursus.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į „Nubia Z17 Mini“ išmaniojo telefono galinėje dalyje integruotą dvigubą (13 MP + 13 MP) kamerą su autofokusavimo bei stabilizavimo funkcijomis. Be to, šiuo atveju suklusti turėtų ir asmenukių gerbėjai, kadangi šis išmanusis telefonas ypatingu tampa ir dėl priekyje integruotos 16 megapikselių kameros.

Galiausiai verta paminėti ir minimalistinę ant „Android 6.0“ platformos gamintojo sukurta „Nubia Z17 Mini“ išmaniojo telefono vartotojo sąsaja „nubia UI 4.0“.

Nors tai tarptautinė išmaniojo telefono versija, tačiau bent jau kol kas „Nubia Z17 Mini“ yra pardavinėjimas tik Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Vis dėlto, kaip jau buvo minėta anksčiau, už kokybę ir našumą šį kartą tenką mokėti kiek daugiau nei įprastai – Kinijos elektroninėse parduotuvėse „Nubia Z17 Mini“ šiuo metu galima įsigyti už maždaug 230 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()