Kinijos turgelio stebuklai: fantastiško universalumo ir daugybę galimybių turintis naujos kartos išmanusis laikrodis „Ticwatch 2“ ir kiti pasiūlymai aktyvaus gyvenimo būdo gerbėjams (Video)  ()

Technologijų rinkoje retsykiais pasitaiko netikėtų sutapimų. Pavyzdžiui, išmanieji laikrodžiai ir fiziniai aktyvumo asistentai rinkoje pasirodė labai panašiu metu. Greičiausiai sutiksite, kad iš pirmo žvilgsnio šie du pakankamai skirtingi aksesuarai neturėjo bendrų sąlyčio taškų. Vis dėlto dabar turime tokią situaciją, kai tikrai kokybiško fizinio aktyvumo asistento praktiškai yra neįmanoma atskirti nuo išmaniojo laikrodžio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokias tendencijas puikiai patvirtina ir naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Ticwatch 2“, kuris savo funkcionalumu tiesiog nepalieka abejingų.

Būtent dėl tos priežasties „Ticwatch 2“ kur kas labiau įprasta vadinti sportuojantiems pritaikytu išmaniuoju laikrodžiu. Su tuo kol kas vienareikšmiškai sutinka ir pirkėjai, kurie jau spėjo įsigyti šį išmanųjį laikrodį.

Šiuo atveju dar galima pridėti ir tai, kad jie taip pat akcentuoja puikų „Ticwatch 2“ dizainą ir visi be išimties giria pulsometro tikslumą bei pabrėžia integruoto GPS ryšio modulio privalumus.

Nors išmaniajame laikrodyje GPS nėra naujiena, tačiau „Ticwatch 2“ šiuo aspektu yra ypatingas tuo, nes geba ne tik tiksliai fiksuoti dienos metu įveiktą atstumą, bet taip pat savininkui pateikia detales kelionių išklotines žemėlapyje, o esant išskirtiniam norui sportuojant realiu laiku netgi gali braižyti jau įveikto atstumo trajektorijos brėžinį.

Prie šių sportuojantiems itin svarbių surenkamų duomenų dar galima pridėti ir tai, kad išmanusis laikrodis „Ticwatch 2“ fiksuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas ir taip pat pateikia informaciją, kuri leidžia įvertinti kiek valandų per dieną praleidžiate sportuodami ar atlikdami įvairius fizinius aktyvumo pratimus.

Bene svarbiausiu „Ticwatch 2“ akcentu, kuris šiam išmaniajam laikrodžiui leidžia išsiskirti iš kitų, žinoma, yra unikali ant „Android“ platformos gamintojo sukurta „Ticwear OS“ operacinė sistema. Ji yra ypatinga tuo, nes palaiko „Mobvoi“ balso paieškos sistemą, yra aprūpinta populiariausiomis taikomosiomis programomis (muzikos grotuvas, „Gmail“, „Skype“, „Facebook“, „WhatsApp“ ir t. t.) ir kas įdomiausia taip pat dar gali pasigirti įdiegtu mobiliųjų mokėjimų techniniu sprendimu.

Galiausiai dar galima pridėti tai, kad šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas 1,4 colių įstrižainės lietimui jautriu OLED technologijos ekranu, Bluetooth 4.1 ryšio moduliu, 300 mAh talpos baterija, „MediaTek MTK2601“ centriniu procesoriumi, 512 MB operatyviąja RAM atmintine ir 4 GB vidine ROM atmintimi.

Be to, „Ticwatch 2“ taip pat maloniai stebina atsparumu vandeniui bei dulkėms (IP65) ir komplekte iš karto pridedamu magnetiniu įkrovikliu, kuris šį išmanųjį laikrodį leidžia krauti tiesiog belaidžiu būdu.

Jeigu susidomėjote „Ticwatch 2“ išmaniuoju laikrodžiu, tai skubame pranešti, kad šią savaitę pastarąjį Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ galima įsigyti už 160 eurų.

Tuo tarpu jeigu ieškote kitų papildomų aksesuarų sportui, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti ir kitais „Fighting Fit For All“ išpardavimo pasiūlymais, iš kurių išskirtiniai yra belaidės į ausį įstatomos „MEIZU EP52“ ausinės ir itin unikalios ir išskirtinės „KZ ZS6“ ausinės.

Priminsime, jog „MEIZU EP51“ ausinės buvo vienos iš perkamiausių Lietuvoje vasaros metu, o štai šioje akcijoje siūlomos „MEIZU EP52“ yra patobulintas jų variantas, labiausiai besiskiriantis standesniu lankeliu ant kaklo.

Be to, „MEIZU EP52“ belaidės ausinės ypatingos tuo, nes gali pasigirti atsparumu drėgmei (IPX5), maksimaliu atkuriamu 20 Hz – 20 kHz dažnių diapazonu, integruota iki 8 valandų atlaikančia 130 mAh talpos baterija bei itin mažu svoriu (kiekviena ausinė sveria vos po 3 gramus).

Čia dar galima pridėti, kad „Meizu EP52“ yra aprūpintos Bluetooth 4.1 ryšio moduliu bei labiausiai stebina tuo, nes taip pat palaiko aptX garso kodavimą. Pasak šį garso kodavimą sukūrusios bendrovės „Qualcomm“, naudojant aptX kodavimą bei Bluetooth ryšį galima mėgautis dar geresne garso kokybe nei buvome įpratę iki šiol. Tiesa, melomanų tarpe nuomonės išsiskiria – vieni pritaria šiems teiginiams, kiti sako, kad tai tik rinkodaros triukas.

Tuo tarpu apie „KZ ZS6“ ausines rašėme išsamų straipsnį – tai vienas iš rimčiausių hibridinių „Xiaomi Mi IV“ ausinių konkurentų.  „KZ ZS6“ irgi yra hibridinės ausinės - jose suderinamos dvi garsiakalbių technologijos - - žemus dažnius grojantis garsiakalbis suderinamas su aukštų dažnių elementu.

Tačiau „Xiaomi Mi IV“ turi po vieną tokį komponentą, o „KZ ZS6“ - po du ir dar skirtingo dydžio. Hibridinė technologija garantuoja, kad atkuriamas garsas pasižymės itin dideliu diapazonu. Juo KZ labai didžiuojasi. „Xiaomi Mi IV“ ausinės silpniau atkuria vidutinius dažnius (kreivė primena raidę V), tačiau „KZ ZS6“ greičiausiai tokio staigaus kritimo neturi, nes naudoja kelis skirtingų dydžių garsiakalbius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()