Kinijos turgelio stebuklai: praktiškų ir buityje naudingų smulkmenų išpardavimas – pirkėjų giriamas piršto pulso matuoklis, lazerinis tolimatis ir smulkių atsuktuvų rinkinys iš „Xiaomi“ (Video)  (3)

Vietiniai Kinijos gamintojai išmaniųjų telefonų rinkoje jaučiasi vis tvirčiau ir tvirčiau. Vis dėlto kinai savo potencialą nuolatos demonstruoja ir kitose rinkose. Kitaip sakant, Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimuose visuomet taip pat galima rasti daugybę kitų įvairių smulkių aksesuarų, kurių Lietuvoje dėl santykinai mažos paklausos dažniausiai įsigyti būna gana sudėtinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos priežasties visiems skaitytojams, kurie mėgsta įvairias praktiškas smulkmenas, rekomenduojame pasidomėti „Swipe Every Bargain“ išpardavimo pasiūlymais, kadangi jame šį kartą prekes galima rinktis net iš penkiolikos skirtingų kategorijų.

Piršto pulso matuoklis

Jeigu akylai stebite savo sveikatą, tai šią savaitę greičiausiai susidomėsite itin mažų gabaritų (6 x 3,5 x 3 cm) vos 14 eurų kainuojančiu piršto pulso matuokliu „RZ001“.

Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad „RZ001“ patikimumu ir kokybe tikrai neverta abejoti.

Šis piršto pulso matuoklis Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ jau spėjo surinkti daugiau nei 500 pirkėjų atsiliepimų, o kas įdomiausia, daugumą jų – teigiami.

Pirkėjai pastarąjį piršto pulso matuoklį giria dėl gero tikslumo, naudojimo paprastumo bei geros surinkimo kokybės.

Galiausiai šiuo atveju svarbu pridėti ir tai, kad „RZ001“ geba nustatyti ne tik pulsą, bet taip pat ir kitą svarbų parametrą, t. y. deguonies prisotinimą žmogaus arteriniame kraujyje (SpO2).

Lazerinis atstumo matuoklis

Greičiausiai sutiksite, kad išmatuoti didelį atstumą nėra labai paprasta. O jeigu tai tenka daryti gana dažnai, tai šiuo metu išsiversti be lazerinio atstumo matuoklio yra praktiškai neįmanoma. Pavyzdžiui, vieną tokių Kinijoje, „KXL - E40“  šią savaitę galima įsigyti už 22 eurus.

Čia norisi pasakyti tik tai, kad jeigu „KXL - E40“ lazerinį atstumo matuoklį nuspęsite įsigyti naudodamiesi „Gearbest“ taikomąją programa, tada jis kainuos dar mažiau – vos 14 eurų.

Be to, šiuo atveju taip pat norisi pridėti, kad „KXL - E40“ maksimalus matuojamas atstumas siekia net 40 metrų.

Tuo tarpu pirkėjai prie šio lazerinio atstumo matuoklio „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje jau spėjo palikti per 300 atsiliepimų.

Pasak jų, „KXL - E40“ stebina savo tikslumu, konkurencinga kaina, gera surinkimo kokybe bei savo itin kompaktiškais matmenimis (11,5 x 5 x 2,3 cm).

Smulkių atsuktuvų rinkinys iš „Xiaomi“

Skaitytojai, kurie kartais vedami smalsumo mėgsta ardyti įvairius elektroninius įrenginius šią savaitę greičiausiai gali susidomėti 40 eurų kainuojančiu smulkių atsuktuvų rinkiniu „Xiaomi Wiha“.

Šis rinkinys susideda net iš 24 skirtingų antgalių ir yra puikiai tinkamas tiems pirkėjams, kurie ruošiasi ardyti dronus, išmaniuosius telefonus, kameras, laikrodžius ar kitus panašaus tipo elektroninius aksesuarus.

Tuo tarpu pirkėjai, kurie jau spėjo įsigyti šį atsuktuvų komplektą dažnai dar mėgsta pabrėžti itin kompaktiškos (16,8 x 6,7 x 1,7 cm) aliumininės „Xiaomi Wiha“ atsuktuvų dėžutės kokybę.

Tenka pripažinti, kad kitų atsuktuvų komplektai pagal šį aspektą daugumą pirkėjų dažniausiai nuvilia, kadangi dėžutes gamintojai taupumo sumetimais tiesiog yra įpratę gaminti iš plastmasės.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: