„Leagoo“ pademonstravo kaip užfiksuoti puikias asmenukes su naujuoju „Leagoo KIICAA Mix“ ir 11.11 proga dar labiau sumažino jo kainą (VIDEO)  ()

Kinijos milžinė „Xiaomi“ praėjusių metų pabaigoje sukėlė tikrą revoliuciją išmaniųjų telefonų rinkoje, o ypač kai kalbame apie ekranus. Berėmiai ir itin dideli ekranai tampa šių metų populiarumo garantas. Tačiau dažniausiai tokie telefonai kainuoja gana daug ir vartotojai priversti ieškoti pigesnių alternatyvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieną geresnių alternatyvų yra pasiruošusi pasiūlyti „Leagoo“ kompanija, kuri jau kuris laikas anonsuoja naująjį „Leagoo KIICAA Mix“ išmanųjį telefoną. Gamintojas atkreipia dėmesį, jog tokie įrenginiai, kurie pasižymi „tri-bezel-less“ ekranu dažniausiai neišsiskiria itin geromis kameromis, skirtoms asmenukėms. Anot „Leagoo“ gerus rezultatus išgauti sunku net ir didžiausioms kompanijoms dėl techninių galimybių.

Siekdami pademonstruoti savo išmaniojo telefono privalumus, kompanijos atstovai išplatino vaizdo reportažą, kuriame parodoma kaip tinkamai užfiksuoti kuo geresnes asmenukes su naujuoju „Leagoo KIICAA Mix“.

Sakysite, o kas čia tokio sudėtingo? Visa problema tame, kad „tri-bezel-less“ telefonams viršutinis rėmelis toks mažas, jog jame netelpa preikinė vaizdo kamera, tad šiems telefonams ji montuojama telefono apačioje. Tad darant asmenukes kaip su tradiciniu telefonu vaizdas gaunasi kiek žemiau, nei norėtųsi.

Koks sprendimas?

Telefoną apversti aukštyn kojomis - gal ir ne visai patogu, bet viskas stojasi į savo vietas ir asmenukės jau aukščiausios kokybės:

Primename, kad priekinė išmaniojo kamera yra 13 MPx raiškos, o jos diafragmos dydis f/2.0. Po vaizdo reportažo siūlome pažvelgti ir į kitas šio įrenginio specifikacijas.

„Leagoo KIICAA Mix“ įrenginio korpusas yra beveik toks pats kaip daugumos telefonų su 5 colių įstrižainės ekranais, nors šio telefono ekranas siekia net 5,5 colio. Taip yra todėl, kad ekrano su korpusu santykis siekia 90% - tai pasiekiama ypač mažais rėmeliais šonuose ir viršuje. Išmanusis telefonas veikia su aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų darbą užtikrins 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties.

Išmanusis telefonas taip pat pasižymi dviguba kamera nugarėlėje. Pagrindinė jų pasižymės 13 MPx raiškos, o antroji - 2 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Kameros diafragma - f/2.0. Nors nugarėlėje įmontuoti jutikliai atrodo pakankamai standartiškai, tačiau gamintojas didžiuojasi, kad ji fotografuoja ne blogiau nei „Samsung S8+“ ar „iPhone 6“. Įrenginio veikimą palaiko 3000 mAh talpos baterija.

Kaip ir įprasta, „Leagoo“ nuolat siūlo įvairias nuolaidas savo naujiems įrenginiams. Standartinė „Leagoo KIICAA Mix“ kaina siekia 139,99 JAV dolerių, tačiau dabar jį galima įsigyti su 35 JAV dolerių nuolaida. Plačiau apie šį pasiūlymą galite sužinoti specialiame gamintojo puslapyje - telefono nuolaidos susijusios su didžiąja Kinijos 11.11 proga ir taikomos daugelyje parduotuvių.

Pavyzdžiui, Gearbest „Leagoo KIICAA Mix“ šį telefoną galima įsigyti už 91€ ir tai neabejotinai yra pats geriausias mažų rėmelių telefonas iki 100€, artimiausius konkurentus pagal kainą lenkiantis keturmyliais žingsniais.

Dar geresnę kainą siūlo parduotuvė Cafago - 11.11 akcijos proga šį telefoną siūlo už 89€, tačiau tokios kainos modelių kiekis yra ribotas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: