Skelbiama solidi nuolaida 18:9 ekrano santykį turinčiam berėmiam telefonui „Vernee MIX 2“ su 6 GB RAM (Video)  ()

Jau rašėme anonso metu, kad naujasis „Vernee MIX 2“ oficialiai pristatytas su 6 GB operatyviosios atminties, kas panašu, jog tampa standartu „Android“ išmaniuosiuose telefonuose. Nesvarbu ar planuojate žaisti itin daug resursų reikalaujančius žaidimus ar ketinate naudotis daugybe programėlių – „Vernee MIX 2“ su 6GB susitvarkys su visomis užduotimis, vienintelė bėda - didesnis RAM kiekis juntamai padidina telefono kainą, tad norint tokį įsigyti, visada verta laukti akcijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir štai dabar kaip tik skelbiama apie tokią akciją - šiuo metu naująjį „Vernee MIX 2“ su 6GB RAM galima įsigyti pigiau.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ gruodžio 15-18 dienomis arba Gearbest parduotuvėje gruodžio 15-16 dienomis būtent šiam įrenginiui vyksta akcija ir jį galima įsigyti vos už 170€. Tai apčiuopiama nuolaida, nes tuoj po anonso šis telefonas įvairiose parduotuvėse kainavo nuo 190€ iki 230€. Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog pasiūlymo laikas ribotas, o ir modelio kiekis nėra didelis, todėl reikėtų paskubėti.

Kuo ypatingas „Vernee MIX 2“ su 6GB? Naujasis „Vernee“ kūrinys pasižymi 18:9 ekranu, todėl į 5,5 colių įstrižainės korpusą yra sutalpintas 6,0 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ raiška. Taigi, galėsite mėgautis žymiai platesniu ekranu žaidžiant, o taip pat ir puikiu žaidimų veikimu.

6 GB operatyviosios atminties pasižymintis „Vernee MIX 2“ veiks su naujai atnaujintu „Mediatek Helio P25“ procesoriumi su aštuoniais branduoliais. Šis procesorius pasižymi žymiai mažesnėmis energijos sąnaudomis, tačiau kartu turi ir nemažai galingų funkcijų.

16nm FinFET platforma leis sutaupyti iki 25% baterijos energijos, lyginant su senesnės kartos procesoriumi. O svarbiausia tai, jog Jums nereikės daugiau sukti galvos dėl kaistančio telefono ir galėsite mėgautis savo mėgiamais žaidimais.

Vaizdo reportaže Jūs galite pamatyti kaip puikiai „Vernee MIX 2“ susitvarko su daug resursų reikalaujančiais žaidimais, o tai padaryti padeda ir 6 GB operatyviosios atminties.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog šis išmanusis telefonas turi 64 GB vidinės atminties, tačiau galima įsigyti ir versiją su 128 GB vidinės atminties.

Be patobulinto procesoriaus, didelio ir ryškaus ekrano ir 6 GB operatyviosios atminties – „Vernee MIX 2“ taip pat pasižymi 4200 mAh talpos baterija su greito įkrovimo funkcija, kuri leis bet kada itin sparčiai įkrauti savo įrenginį .

Ekranas: 6.0” FHD+ (2106*1080)

CPU: Helio P25 Octa-core

Atmintis: 6GB RAM+64GB ROM

Kameros: 13MP+5MP dual rear cameras; 8MP front camera

Baterija: 4200mAh

Greitas įkrovimas: PUMP EXPRESS+ 9V2A

OS: VOS 1.0 based on Android 7.0

SIM kortelės: Support 2 Nano SIM cards or 1 Nano SIM card+1 micro SD card

Jutikliai: G-sensor、P-sensor、L-sensor、Gyro、Compass、Fingerprint

Wi-Fi: 2.4G 802.11b/g/n   5G 802.11a/n

GPS: Support GPS/AGPS/GLONASS

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: