Sulauksime dar vieno „Vernee MIX 2“ anonso – šį kartą brangesnės, bet galingesnės versijos su 6GB RAM?  ()

Praėjo tik savaitė po oficialaus „Vernee MIX 2“ anonso, o pirmoji telefonų banga, kuri buvo pasiūlyta su nuolaida, jau iššluota – kaip ir buvo galima tikėtis, tai bus vienas iš pačių populiariausių šio rudens telefonų. Tačiau panašu, kad jis turės skirtingas modifikacijas ir jei tikėti gandais, sulauksime dar bent vieno oficialaus anonso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „Vernee MIX 2“ turi patį madingiausią „tri-bezel-less“ tipo 6 colių FHD+ raiškos (2160 x 1080) ekraną. Be to, kadangi šio išmaniojo telefono ekrano santykis siekia 18:9, tai reiškia, kad net ir turėdamas tokį ekraną dydžiu jis vis tiek prilygsta tipiniams išmaniesiems telefonas su 5,5 colių įstrižainės ekranu. „Vernee MIX 2“.

Galiausiai prie nepriekaištingos išvaizdos dar reikia pridėti ir tai, kad jau anonsuotas „Vernee Mix 2“ turi 4200 mAh talpos bateriją, yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema ir taip pat gali pasigirti aštuonių branduolių „Helio P25“ centriniu procesoriumi, „Mali T880“ vaizdo plokšte bei 4 GB operatyviąja RAM ir 64 GB vidine ROM atmintimi.

Dabar gi pasklido gandai, jog dar šį rudenį „Vernee“ pristatys „Mix 2“ versiją su 6 GB RAM, o visos kitos charakteristikos bus analogiškos jau anonsuotam modeliui.

Jei šie gandai pasitvirtins, tuomet „Vernee Mix 2“ bus pritaikytas skirtingo tipo pirkėjams. Šiuo metu 4GB RAM yra daugiau nei pakankamas atminties kiekis maksimaliai spartai. Tiek RAM atminties turi visi garsiausi flagmanai, tokie kaip „Samsung Galaxy S8“, „LG G6“ ir kiti. Tačiau žiūrint į ateitį, neabejotinai atminties kiekis didės, todėl tie, kas perka telefonus retai ir ilgam, jiems apsimokėtų investuoti į didesnį atminties kiekį. Galbūt tai pasiteisintų ir tais atvejais, kuomet vienu metu dirbama su labai dideliu kiekiu skirtingų programėlių.

Žinoma, daugiau atminties visada skamba gražiai, tačiau RAM yra brangus komponentas, todėl „Vernee Mix 2“ su 6GB bus brangesnis nei versija su 4 GB. Tad prieš renkantis, visada verta pasverti, ar tai apsimoka.

Visgi, jeigu gandai pasiteisins ir tikrai bus pristatytas „Vernee Mix 2“ su 6GB RAM, sulauksime dar vienos akcijos su padoriomis nuolaidomis. Tikėtina ir dabartiniam modeliui su 4 GB RAM – šiuo metu anonso progai skirtos didžiosios nuolaidos jau baigėsi, galioja tik simbolinė 7% nuolaida, su kuria telefono kaina jau siekia 162€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: