„Vernee Mix 2“ turėtų tapti pirmuoju išmaniuoju telefonu su „Helio X30“ procesoriumi ir naujuoju kompanijos flagmanu  ()

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas pristato vis mažesniais ekrano rėmeliais pasižyminčius įrenginius. Tokius telefonus yra pristačiusios ne tik didžiosios kompanijos, tačiau ir mažesni Kinijos gamintojai. Kinijos kompanija „Vernee“ taip pat planuoja išleisti tokį renginį, o jis turėtų vadintis „Vernee Mix 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu tai, jog „Vernee“ iki šiol nėra atskleidusi jokios informacijos apie praėjusiais metais pristatytą kompanijos flagmaną „Vernee Apollo 2“, tačiau vietoje šio modelio anonsuoja „Mix 2“. Spėjama, jog būtent naujasis „Vernee Mix 2“ ir taps šios kompanijos flagmanu, kuris prekyboje turėtų pasirodyti su „MediaTek Helio X30“ procesoriumi.

Po truputį pradeda aiškėti ir detalesnės naujojo „Vernee“ išmaniojo telefono specifikacijos. Skelbiama, jog „Mix 2“ modelis turės 6,0 colių įstrižainės ekraną su Full HD raiška. Žinoma jau ir tai, jog abi telefono pusės bus padengtos apsauginiu stiklu, o nugarėlėje bus įmontuotos ir dvi kameros. Įdomu ir tai, jog jeigu gandai apie „Helio X30“ procesorių pasitvirtins, tai šis įrenginys taps ir pirmuoju telefonu naudojančiu būtent šį „MediaTek“ procesorių.

Kaip ir įprasta šiai kompanijai – dar prieš pasirodant šiam telefonui yra skelbiama akcija, kuri turėtų sudominti visus tuos, kurie rašo apžvalgas apie išmaniuosius telefonus. „Vernee“ jiems parduos 100 naujojo savo flagmano modelių vos už 99,99 JAV dolerių. Jeigu norite būti pirmieji, kurie galės išbandyti šį įrenginį – kviečiame apsilankyti specialiame „Vernee Mix 2“ akcijos puslapyje, kur surasite visas akcijos taisykles.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: