Keturios kameros ir „All screen“ ekranas – aiškėja naujojo „Vernee X“ dizainas ir specifikacijos (Foto)  ()

Kinijos kompanija „Vernee“ itin aktyviai pristato vis naujesnius išmaniuosius telefonus. Kaip jau rašėme, kompanija ketina pristatyti antrąjį savo įrenginį, kuris pasižymės 18:9 ekranu ir jis turėtų vadintis „Vernee X“. Naujas dizainas ir solidžios specifikacijos turėtų tapti didžiausiais šio įrenginio privalumais, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie jį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš nutekėjusių nuotraukų galima matyti, jog naujasis „Vernee X“ atrodys stilingai ir elegantiškai. Priekinė panelė pasižymi 2.5D ekranu, kas reiškia, jog jo kraštai yra šiek tiek užlenkti bei susijungia su rėmeliu.

Antroji nuotrauka parodo, jog „Vernee X“ išsiskirs itin plonu korpusu, o jo nugarėlė bus šiek tiek išlenkta, kas turėtų suteikti dar daugiau stilingumo šiam įrenginiui. Verta atkreipti dėmesį, jog gamintojas įsitikinęs ir tuo, kad šį prietaisą bus itin patogu laikyti rankoje. Pažvelkime į jau žinomas šio įrenginio specifikacijas.

Naujasis „Vernee X“ pasižymės 6,0 colių įstrižainės ekranu, o ekrano ir korpuso santykis sieks net 83,8%. Pranešama, jog išmanusis telefoans veiks su aštuonių branduolių „Mediatek Helio P23“ procesoriumi.

Gamintojas atkreipia dėmesį ir į tai, jog naujasis lustas yra 10% spartesnis bei sunaudoja iki 15% mažiau energijos.

Įrenginio veikimą taip pat palaikys 6 GB operatyviosios atminties, o failams saugoti Jūs turėsite net 128 GB vidinės atminties. „Vernee X“ veiks su „VOS“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 7.1“ operacinę sistemą.

Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis telefonas turės net keturias kamera. Priekinėje telefono dalyje rasime 13 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutiklius, kurie patobulinti taip, jog net ir tamsoje galėtumėte užfiksuoti itin kokybiškas asmenukes.

Nugarėlėje rasime 16 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutiklius, kurių diafragmos dydis sieks f/2.0, o taip jutikliai palaikys ir PDAF technologiją. Gamintojo teigimu šie jutikliai veiks greičiau nei įprasta bei suteiks žymiai geresnį suliejimo efektą.

Kiek kainuos šis naujasis „Vernee“ išmanusis telefonas kol kas nepranešama, bet šis gamintojas visada išlaikydavo gerą kanos ir kokybės santykį. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: