Tokio statinio dar nebuvo: japonai stato aukščiausią pasaulyje dangoraižį su medžio apdaila, o butų kainos tokios, kad atima žadą (Video)  ()

Japonų architektas Shigeru Banas parodė, kaip atrodys butai aukščiausiame pasaulyje mediniame dangoraižyje. Jis iškils Vankuveryje (Kanada). Kai namas bus pastatytas, čia pardavinėjami butai bus brangiausi mieste. Jų kaina prasidės nuo 3 mln. JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal projektą 19-os aukštų statinys sieks 71 metrą. Laukinės šio dangoraižio sienos bus iš medžio ir stiklo, o namo šerdis – iš betono ir plieno, rašo dezeen.com.

Statiniu susidomėjusieji ir galintys sau tą leisti jau gali rezervuoti butus, kurių dangoraižyje bus 20. Kiekvienas prabangus butas bus apipavidalintas tik jam numatytu japonų architektų sukurtu stiliumi.

Interjeruose bus naudojamas marmuras, chromuotos detalės bei mediena. Ji butui suteiks jaukumo ir šilumos, o tuo pačiu padidins garso izoliaciją. Ypač tai taikoma kalbant apie viršutinius butus.

Virtuvėse numatyta įrengti baltas spinteles, marmurinę salelę ir medinį stalą, prie kurio derės tokios pat kėdės. Vonios kambariai bus balti.

Įsigijusiems apartamentus žemutiniuose aukštuose priklausys terasos, nuo kurių atsiveria įspūdingas vaizdas į miestą, kalnus, uostą. Trys aukščiausiai esantys kambariai užims netgi septynis aukštus.

Prabangiuose būstuose statytojai įrengs protingų namų sistemą, o gyventojus aptarnaus būrys konsjeržų.

Numatoma, kad aukščiausias medinis dangoraižis bus baigtas statyti 2020 metais. Kol kas šis titulas skiriamas 18-os aukštų 53 m aukščio pastatui, esančiam taip pat Vankuveryje – „Brock Commons“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()