„Cafago“ skelbia akciją „Apple“ ausinių pagalvėlėms ir išmaniajam telefonui „Oukitel U18“: kaip du vandens lašai panašus į „iPhone X“, bet kainuoja 7 kartus pigiau  ()

Naujieji metai išmaniųjų telefonų rinkoje žada tikrai įdomu laikotarpį. Po jubiliejinio ‚iPhone X“ pristatymo praėjusių metų pabaigoje, pasipylė krūva diskusijų apie įrenginio viršutinėje dalyje esančią ekrano išpjovą. Daug kas neigiamai įvertino tokį gamintojo sprendimą, tačiau panašu, jog Kinijos kompanijos tai pamėgo ir ketina pasiūlyti savo telefonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ išplatino pranešimą, kad šiuo metu joje kaip tik vyksta akcija išmaniajam telefonui „Oukitel U18“, kuris turi labai panašią išpjovą kaip ir „iPhone X“.

Tačiau didžiausias šių įrenginių skirtumas – jų kaina. Kinijos gamintojo produktas kainuoja 181,56 euro ir tai yra žymiai mažesnė suma nei ta, kurią reikėtų sumokėti už naujausią „Apple“ telefoną. Tiesa, pasinaudoję nuolaidos kodu PZ22 sutaupysite dar papildomus 31,57 euro ir „Oukitel U18“ įsigysite už 149,99 euro.

„Oukitel U18“ veikia su „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabiliu veikimu rūpinasi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės (ROM) atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Viso įrenginio veikimu rūpinasi 4000 mAh talpos baterija, o telefone taip pat įdiegta ir „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Išmanusis telefonas turi, kaip jau įprasta, ir tris kameras – dvi nugarėlėje ir vieną priekyje. Priekinėje dalyje įmontuotas 13 MPx raiškos vaizdo jutiklis, kuris naudojamas ir veido atpažinimo technologijos metu. Nugarėlėje rasime 16 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutiklis. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog iškart po jais rasime ir pirštų antspaudų jutiklį. Tai reiškia, jog šis įrenginys palaiko ne tik veido atpažinimo technologiją, bet ir išsaugojo pirštų antspaudų jutiklį.

Naujasis „Oukitel“ įrenginys išsiskiria 5,85 colių įstrižainės HD ekranu, kuris išsiskiria ir 21:9 formatu. Tačiau daugiausiai dėmesio šis telefonas susilaukė ne dėl savo ekrano dydžio ar raiškos, tačiau dėl viršuje esančios išpjovos. Ji yra kone analogiška „iPhone X“ telefonui – joje rasime visus svarbiausius telefono jutiklius, garsiakalbius ir pan.

Galbūt vis dėlto jau turite nusipirkę naująjį „iPhone X“ ir naudojatės „EarPods“ ar „AirPods“ ausinėmis? Tuomet „Cafago“ turi Jums dar vieną pasiūlymą.

Internetinėje parduotuvėje Jūs galite įsigyti atsargines „Dodocool Replacement Soft Silicone Antislip Ear Hook Earbuds Tips“ ausinių pagalvėles. 4,39 euro kainuojančios ausinių pagalvėlės dabar turi specialų pasiūlymą su nuolaidos kodu DA45, kuris leis Jums įsigyti šias pagalvėles vos už 3,65 euro.

Kyla klausimas kam jų gali reikėti? Reikėtų žinoti tai, jog „Dodocool Replacement Soft Silicone Antislip Ear Hook Earbuds Tips“ ne tik yra itin patogios, tačiau ir puikiai patobulina „Apple“ kuriamus ausinukus, nes suteikia jiems papildomo stabilumo - teoriškai, jos turi itin tvirtai laikytis ausyje, nes fiksuojasi keliose vietose.

Už aukščiau nurodytą kainą Jūs gausite tris poras skirtingų dydžių pagalvėlių – mažas S, vidutines M bei dideles L.

Verta paminėti ir tai, jog šios ausinių pagalvėlės taip pat ir apsaugo Jūsų ausinukus nuo dulkių, purvo, galima pažeidimų dėl kritimo. Taip Jūs ne tik apsaugosite savo „EarPods“ ar „AirPods“ ausines, tačiau ir prailginsite jų tarnavimo laiko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: