Full HD raiška, 170 laipsnių vaizdo kampas ir net apsauga nuo vagių: su nuolaida siūlomas automobilinis vaizdo registratorius „KKMOON“ už 15€ (Video)  ()

Automobiliniai vaizdo registratoriai gali būti labai naudingi prietaisai. Ypač tokiais atvejais, kai tenka susidurti su pykčio netramdančiais ar tiesiog chuliganiškai vairuojančiais vairuotojais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks vaizdo registratoriaus užfiksuotas video įrašas tampa nenuginčijamu įrodymu, bet kokioje situacijoje.

Tokių automobilinių vaizdo registratorių yra labai daug. Ypač iš Kinijos. O ar vera įsigyti pigų kinų gamybos automobilinį vaizdo registratorių? 

Kiekvienam atsakymas savas, bet daugeliu atveju kiniškis vaizdo registratoriai kasdieninėse situacijose mažai kuo nusileidžia bangiems analogams, o galimybių turi per akis. O kai dar pasitaiko įdomūs pasiūlymai, tokie įrenginiai tampa labai įdomiais variantais.

Pavyzdžiui, automobilinis vaizdo registratorius „KKMOON“ yra ne tik pigus, bet ir išties funkcionalus. Šiuo metu internetinėje parduotuvėje Cafago.com šį vaizdo registratorių galima įsigyti už labai žemą kainą. Tereikia pasinaudoti nuolaidos kuponu. Suvedę K555 nuolaidų kuponą gausite papildomą 6,07 dolerių (4,95 eurų) nuolaidą ir „KKMOON“ automobilinis vaizdo registratorius jums kainuos 14,44 eurus.

Tad įdėmiau pasižiūrėkime į „KKMOON“ automobilinį vaizdo registratorių.

1) „KKMOON“ yra Full HD (1080p) įrašantis, su 3 colių LCD ekranu vaizdo registratorius;

2) galima pasirinkti įrašymo arba fotografavimo režimus. Kokybiškas nuotraukas užtikrina 12 MP kamera, o vaizdo įrašai įrašomi AVI formatu. Galima pasirinkti tokias vaizdo raiškas: 1920*1080 (1080p 24FPS), 1280x720 (720p 30FPS), 640×480 (VGA 30FPS);

3) „Loop“ įrašymas – vientisas įrašas yra įrašomas pakeičiant seniausius vaizdo įrašus. Tokiu būdu užtikrinamas efektyviausias įrašų panaudojimas;

4) laiko, datos ir nakties matymo funkcijos;

5) paprasta ir kompaktiška pritvirtinimo jungtis;

6) 4,2 V / 200 mAh baterija;

7) TF atminties kortelė galima iki 32 GB. Ją reikia įsigyti atskirai;

8) vaizdo kampas siekia iki 170 laipsnių;

9) judesio detektorius – automobiliui stovint vietoje ir vos tik priešais jį pasirodžius žmogui, judesio detektorius automatiškai įjungia filmavimo režimą. Tad šis automobilinis vaizdo registratorius puikiai veikia net kaip automobilio apsaugos sistema nuo vagių;

10) integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, tad yra „balso įrašymo“ funkcija;

11) anglų, japonų, prancūzų, lenkų, korėjiečių, italų, ispanų ir rusų kalbų pasirinkimas;

12) „KKMOON“ automobilinis vaizdo registratorius sveria 200 gramų.

Tad visą komplektą sudaro pats „KKMOON“ automobilinis vaizdo registratorius, automobilinis vaizdo registratoriaus įkroviklis, pritvirtinimo jungtis ir, žinoma, instrukcija.

Kaip gyvai atrodo pats „KKMOON“ automobilinis vaizdo registratorius, kaip jį pritvirtinti, kokia filmavimo kokybė ir dar daugiau naudingos informacijos galite sužinoti pasižiūrėję šį vaizdo įrašą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()