„Volvo“ pristatė naują vidutinio dydžio universalą su pažangiausia vairuotojo pagalbos sistema ir stebinančiu varikliu (Video)  (8)

Prabangių automobilių gamintojas „Volvo“ pristatė naują vidutinio dydžio universalą. Automobilio pristatymas įvyko jo įprastoje aplinkoje – nuosavo namo kieme Stokholme, taip pabrėžiant šeimyninių universalų tradicijas ir tai, kad V60 turėtų atitikti šiuolaikinės šeimos poreikius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, retas gamintojas gali pasigirti tokia pačia kaip „Volvo“ istorija gaminant praktiškus universalus.

V60 pagamintas naudojant tą pačią SPA platformą, kuri tapo pagrindu puikių žiniasklaidos atstovų ir klientų atsiliepimų sulaukusiam „Volvo XC60“. Ant jos konstruojami ir visi 90-osios serijos automobiliai.

„Volvo“ jau skelbė, kad nuo 2019 metų visi jų automobiliai bus galimi ir su elektros pavara, todėl naujasis V60 galimas su dviem iš tinklo įkraunamomis hibridinėmis pavaromis – 340 AG T6 arba 390 AG T8 iš tinklo įkraunamais benzininiais hibridais.

Taip pat galima rinktis ir modelius su T5 arba T6 benzininiais varikliais ir versijas su D3 arba D4 dyzeliniais motorais.

„Volvo V60“ sumontuotos pažangiausios vairuotojo pagalbos sistemos, kurios jau buvo įdiegtos XC60 ir 90-osios serijos modeliuose.

„City Safety“ sistema su automatiniu stabdymu ir pavojaus aptikimu padeda vairuotojui išvengti galimo susidūrimo ir yra vienintelė rinkoje, galinti atpažinti pėsčiuosius, dviratininkus ir stambius gyvūnus. Taip ji aktyvuoja stabdžius, siekiant išvengti galimo susidūrimo.

„Pilot Assist“ sistema, padedanti vairuoti, įsibėgėti ir stabdyti keliuose su eismo juostų žymėjimu ir važiuojant iki 130 km/val. greičiu, buvo atnaujinta, patobulinus važiavimą posūkiuose.

„Volvo V60“ papildomai galima užsisakyti perspėjimo apie iš šono atvažiuojančius automobilius su automatiniu stabdymu sistemą, taip dar labiau padidinant automobilio keleivių ir kitų eismo dalyvių saugumą.

„Volvo Cars“ multimedijos sistema suderinama su „Apple Car Play“ ir „Android Auto“ programomis, taip vairuotojams garantuojant nepertraukiamą ryšį.

Sistema yra valdoma dideliame lietimui jautriame ekrane, kuriame yra automobilio funkcijų nustatymai, navigacijos sistema, mobiliosios paslaugos ir pramogos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (8)