Pradėjo muzikos kūriniuose girdėti tokius garsus, kurių anksčiau negirdėjo: palygino „Xiaomi Hybrid Pro HD“, „KZ ZST“ ir „Mark II Urbanfun HiFi“ su „Sony“, „Sennheiser“ ir „Koss Porta Pro“ ausinėmis (Apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2018-03-29 08:51
ir vel chlamajomi da best, ir vel tie niolikmetiniai terminai: svaresnis, žemi tonai yra patys stipriausi. Klausoma is vieno saltinio, neaisku kokio sudinumo irasai. ir vistiek clamjomi da best. durna reklama.
zipper 2018-03-29 13:24
Kokias ausines pirkti priklauso nuo žmogaus (siek tiek įtakoja jo girdimas dažnių diapazonas) ir kokios muzikos jis labiausiai klausosi ir patinka nes nėra tobulų ausinių kurios tiktu visiems, vieniems labiau patinka Bass negu svarus garsas ir vice versa. Ir išvis šiame straipsnyje palyginimas ausinių gana vaikiškas, pvz. Koss Porta Pro (20-28000hz, nes kiek pastebėjau yra siek tiek skirtingu to modelio versijų, arba tiesiog naujos Porta Pro ausinės turi kitą dažnių diapazoną ) pasižymi labai gerais mid ir high dažnio garsais, tačiau turi prastus žemus dažnius, bet žemus dažnius galima gerokai sustiprinti su geru equalizer beveik neprarandant aukštesniu dažniu kokybės. Tačiau nors ir sustiprinus bass, jis nėra toks "švelnus ir malonus" kaip Philips SHB7150 ausinių pritaikytu klausyti Bass muzikai. O dėl hibridinių ausinių, nemanau kad jos dažnai tokios geros kaip reklamuojama, nes jos dažniausiai turi mažesnius garsiakalbius negu panašaus dydžio įprastos ausines, kas įtakoja garso kokybei. Buvau planavęs pirkti geras "hibridines" ausines iki ~100e prieš keletą metų, tik trūkumas kodėl jų nepirkau buvo tai kad joms reikėjo papildomo garso stiprintuvo, kas keliaujant yra nepatogu
HardAxe 2018-03-29 15:35
esu girdėjęs labia neblogų atsiliepimų apie šitas: https://www.koss.com/headphones/earbuds ... hones/plug jei kam reikia paprsatų pigų ausinių galit pasidomėti, pats jų neturėjau.
audriusn 2018-03-29 16:13
Koss Plug ar SpakPlug geros, putu kamstukai leidzia gan gerai pasikoreguot garsa, nuo labai uzbosinto iki subalansuoto. Tik Sparku kabeliukas siaubingai mikrofonina. Turejau abejas. Dabar toliau - "Koss Porta Pro ..... pasižymi labai gerais mid ir high dažnio garsais, tačiau turi prastus žemus dažnius," porta pro jau senokai kritikuojamos del perteklinio zemo daznio ir pridusinto virsaus. Turiu, voliojasi su visu maiseliu. Patogios kelionese. https://www.innerfidelity.com/content/v ... pro-page-2 "Tačiau nors ir sustiprinus bass" - perskaitau ar isgirstu "bASS" ir pirma mintis i galva: "kas per kalchoznikas"' "O dėl hibridinių ausinių, nemanau kad jos dažnai tokios geros kaip reklamuojama, nes jos dažniausiai turi mažesnius garsiakalbius negu panašaus dydžio įprastos ausines, kas įtakoja garso kokybei." - balansiniu armaturu gamintoju nera daug, ausiniu gamintojai perka is ju. Del to hibridines ir vadinamos hibridinem, kad apacia groja dinaminiai garsiakalbiai, virsus atiduodamas armaturoms. Dabar on the go sistemai namie metosi KZ ES3 ir ZS5. ES3 1+1, ZS5 2+2 konfiguracija. Siuo atveju keturjuoste konstrukcija pranasesne tik joms reikia gero saltinio ir stiprinimo, kad isnaudot visa potenciala.