Štai ką gali vos 129 dolerius kainuojantis išmanusis telefonas: „Vernee M6“ meta iššūkį „iPhone 8 Plus“ už 799 JAV dolerius (Video)  (1)

„Vernee“ kompanija mėgsta mesti iššūkį žinomiems išmaniųjų telefonų gamintojams. Tad ir šį kartą kompanija prieš pat balandžio 3 dieną prasidedantį oficialų „Vernee M6“ išankstinį užsakymą paviešino vaizdo įrašą, kuriame ir palygino „Vernee M6“ išmanųjį telefoną, kurio kaina prasidės nuo 129 JAV dolerių su „iPhone 8 Plus“, kuris kainuoja 799 JAV dolerius. Pasižiūrėkime koks gavosi rezultatas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš „Vernee“ kompanijos pateiktos vaizdo medžiagos matyti, kad „Vernee M6“ išmaniojo telefono ekrano įstrižainė bus didesnė už „iPhone 8 Plus“. „Vernee M6“ turės 5,7 colių įstrižainės (18:9), o „iPhone 8 Plus“ pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu. Taip pat ir gana ženklus skirtumas tarp ekrano santykio su visu telefonu: „M6“ atveju jis yra net 80,34 %, o „iPhone 8 Plus“ – 67,41 %.

Ir kaip matyti iš palyginamojo vaizdo įrašo, nors „Vernee M6“ išmanusis telefonas turės didesnį ekraną, bet pats telefonas bus mažesnis ir plonesnis (vos 6,9 mm storio) už „iPhone 8 Plus“, o tai itin gerai, nes telefonas bus žymiai patogesnis tiek naudotis juo viena ranka, tiek ir nešiotis su savimi.

Iš vaizdo medžiagos matyti, kad žaidžiant daug resursų reikalaujančius žaidimus „Vernee M6“ išmanusis telefonas puikiai veikia, o dėl pilno ekrano dizaino, pateikiama dar daugiau vaizdo nei „iPhone 8 Plus“ telefone.

Taip pat buvo patikrinti ir palyginti išorinių garsiakalbių ir skambučio garsiakalbio kokybė. Išorinių garsiakalbių skleidžiama muzikos kokybė tarp „Vernee M6“ ir „iPhone 8 Plus“ išmaniųjų telefonų praktiškai nesiskyrė. O skambučio garsiakalbio kokybė „Vernee M6“ išmaniajame telefone yra geresnė: garso stiprumas yra didesnis ir aiškiau girdimas balsas nei „iPhone 8 Plus“ išmaniajame telefone.

Kalbant apie energijos suvartojimą, po 5 valandų bandymų serijos „Vernee M6“ išmaniajame telefone liko 73 % energijos, o  „iPhone 8 Plus“ – 61 %. Panašu, kad „Vernee M6“ išmanusis telefonas yra itin gerai subalansuotas ir sugeba efektyviai panaudoti energiją.

Žinoma, reikia suprasti, kad šiuo vaizdo įrašu „Vernee“ kompanija nenorėjo pasakyti, kad „Vernee M6“ išmanusis telefonas yra geresnis ir galingesnis už „iPhone 8 Plus“. Juk šiuos du išmaniųjų telefonų modelius gali mėgti visiškai skirtingi žmonės ir su skirtingais poreikiais. Tačiau šis vaizdo įrašas įrodo, kad „Vernee M6“ yra itin ekonomiškai efektyvus išmanusis telefonas ir gali pasiūlyti daugeliui vartotojų labai gerą naudojimosi patirtį.

O kaip matyti kainos skirtumas tarp šių viejų telefonų yra daugiau nei 6 kartai. Tad „Vernee M6“ pasižymi itin geru kainos ir kokybės santykiu - šiuo metu „Vernee M6“ Aliexpress siūlomas už $129.99, Gearbest kainuoja šiek tiek brangiau

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(11)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: