AnandTech ištestavo naująjį „Samsung Galaxy S9“ ir rezultatai nelabai malonūs: nusileido ne tik „iPhone X“, bet ir „iPhone 8“ bei „iPhone 7“  (1)

Jeigu yra toks dalykas, kuriame iPhone telefonai pastoviai turi pranašumą, tai yra telefonų testai. Apple išmoko kurti beveik tobulus procesorius ir nepanašu, kad kam nors pavyks pavyti kompaniją artimiausiu metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pavyzdį paimkime naujausią Samsung flagmaną, Galaxy S9. Prietaisas turi naujausią ir geriausią Samsung procesorių Exynos 9810, bet vis dar negali lygiuotis su Apple A11 Bionic čipsetu, išleistu praeitais metais.

AnandTech testavo telefoną, varomą Exynos 9810 procesoriumi ir pareiškė, kad rezultatai buvo nemalonūs. S9 ir S9+ ne tik nusileido iPhone 8 ir X telefonams visuose atliktuose testuose, tačiau trijuose testuose nusileido net dviejų metų senumo iPhone 7. Laimei, S9 buvo pranašesnis, lyginant su lygiaverčiais Android prietaisais.

Žmogus, kuris atliko šiuos testus, Andrei Frumusanu, teigė, kad liūdni rezultatai gali būti dėl netinkamos programinės įrangos arba procesoriaus. Šiuo metu priežastis neaiški net jam pačiam.

„Vienas Samsung atstovas patikino mane, kad demo vienetai turėjo specialią programinę įrangą, skirtą MWC parodai, ir kad jie gali būti netinkamai optimizuoti. Man sunku patikėti, kad jie taip drastiškai sumažintų prietaiso pajėgumą demo versijoje.“

Dar viena fiasko priežastis gali būti dėl to, kad Samsung dažnai sumažina savo Exynos procesorių pajėgumą, kad jie veiktų suporuoti su Snapdragon dublikatais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(14)
(24)
(-10)

Komentarai (1)